Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fjerne nogle overflødige tjek om vi er sikker

0
Hej

Jeg synes at e-conomic lidt for ofte tjekker om vi har klikket rigtigt, også på steder hvor der ikke sker noget væsentligt hvis man skulle være kommet til at klikke et forkert sted.

F.eks.:

Når jeg klikker på ikon for at administrer en af mine kunders regnskaber, så popper der et vindue op hvor jeg skal klikke Ja for at komme over i regnskabet.

Der burde e-conomic blot hoppe over i regnskabet - hvis jeg så havde klikket forkert, så må jeg jo bare gøre det om.

Tilsvarende når jeg i en finanskassekladde klikker på Godkend alle så skal jeg bekræfte og derefter klikker på bogfør kladde så skal jeg igen bekræfte.

Det sidste sted kan jeg (lidt) forstå man skal bekræfte - men det første er efter min mening overflødigt.

Der er mange sådanne tjek rundt omkring i e-conomic, som gør arbejdet langsommere.

Jeg synes I med kritiske øje skal gennemgå hele systemet og fjerne overflødige tjek.

Alternativt kan I beholde muligheden for disse tjek, og så under indstillinger give os mulighed for at vælge om man vil have disse tjek (primært til uøvede som ønsker at blive støttet overvejs) - således at os som bruger e-conomic meget, vi kan slippe.
i Forslag » Andet af (4.2k points)

11 Svar

Hej Leo,

Meget gerne. Det er en masse god info. Kan vi kommer af med nogle klik, så spare vi helt sikkert tid.

God ide med løbende at opdatere når du støder ind i disse tjek. Og som du kan se kan andre også byde ind om de er enige/uenige - dejligt.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)