Informizely customer feedback surveys

Lukker ned for API adgang for Interaftaler

0
Skønt at erfare at E-conomic lukker ned for skriveadgang API for interne aftaler pr. 1/4-2019.

Det er har den betydning at alle de kunder man har på en interneaftale, hvor der bliver indlæst bilag eller anden data, skal ud og købe adgang selv med den prisstigning det indebære.

Det synes jeg er rigtigt øv og er lidt ærgerlig at E-conomic ikke informeret omkring dette på deres senest roadshow omkring digital bogføring.

Jeg synes også det er lidt øv over for de partner som udvikler til e-conomic og derigennem skaffer kunder til til E-conomic. Når de eksterne partner har opbygget et marked, udvikler e-conomic deres egen løsning og lukker af for eksterne partner. Hvornår kommer det til at ske for Danløn også?

Jeg synes måske vi bliver holdt lidt som gidsler til e-conomic på den her måde. Er det eftervirkningerne af salget til Visma vi ser her?

Surt opstød herfra God weekend

Lars
i Forslag » Andet af (490 points)

1 Svar

Hej Lars.

 

Mange tak fordi du skriver til os på forum, jeg må undskylde den lange ventetid.

Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ikke lukker for skriveadgang via API’et på interne aftaler. Vi tillader nu at man kan få lov at læse via API’et på interne aftaler. Bemærk at det er specificeret på prislisten, som du kan tilgå fra administratormodulet. Det har i udgangspunktet aldrig været tilladt at integrere til interne aftaler uden særlig dispensation.  Vores partnere er naturligvis informeret herom.

For at kunne integrere til interne aftaler har det tidligere været nødvendigt at have et administratormodul. Efter vi lukkede for ConnectAsAdmin og ConnectAsUser metoderne i vores SOAP API (af sikkerhedsmæssige hensyn), så har der ikke været noget der afholdt folk fra at gøre det alligevel, eftersom vi i en periode ikke har haft en teknisk forhindring.

Interne aftaler har ikke superbrugeradgang. Derfor betragtes det som en omgåelse af vores regler, hvis man tilkobler 3. partssystemer, som slutkunden alligevel kan foretage registreringer, eller bilagsbehandling i, hvorefter det overføres til e-conomic.

En stor del af trafikken på e-conomics servere foregår via API’et og ikke inde i selve programmet. Derfor er der omkostninger relateret til at holde det kørende. Vi er nødt til at holde fast i at det udelukkende er læseadgang, da vi ikke ønsker misbrug af vores API’er.

Bemærk at der der givet dispensation på f.eks. lønsystemer og årsafslutningsværktøjer. Din brug af Danløn, jf. ovenstående, bliver ikke berørt af denne ændring. I forbindelse med prisændringerne på de interne aftaler har vi besluttet at bl.a. rapporterings og - budgetteringsværktøjer (og andre apps der kun læser via API’et) skal tillades, da vi naturligvis ønsker at understøtte revisoren i sin rolle som proaktiv rådgiver, for de virksomheder han/hun administrerer.

Jeg må undskylde det besvær som det eventuelt måtte skabe for dig.

Hav en rigtigt god weekend.

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)