Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordbog for API udviklere.

0
De i E-conomic bagvedliggende feltdefinitioner er skrevet i engelsk, hvilket jeg bifalder, men nogen gange kunne man ønske sig, når man prøver noget af, om der eksisterede en slags ordbog mellem de danske begreber der benyttes i selve E-conomic, og så de tilsvarende termer der bruges når man skal skrive til Rest API'et.

Findes det?

Mvh

Christian
i Spørgsmål » Andet af (150 points)

1 Svar

Hej Christian.

 

Tak fordi du skriver ind til os.

 

I forhold til vores Rest-Api guide så har vi ikke direkte en ordbog som er oversat så man kan se hvad de samme ting hedder inde i systemet. Jeg tænker dog det kunne være en løsning hvis du skiftede sproget i din e-conomic til engelsk. Så ville de om ikke andet stemme overens.

Du kan ændre dit sprog i e-conomic ved at følge denne guide.

Lad mig lige høre fra dig om det løser din problematik og hav en rigtigt god weekend.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)