forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kostpris i valuta

0
Jeg køber et fast sortiment af varer i udlandet og sælger dem i DK og EU. Jeg har brug for at lægge mine priser hos leverandøren ind i e-conomic, så jeg altid kan se dem og så de kommer ind på min varebestilling, når jeg bestiller nye varer. Ellers skal jeg finde prisen og skrive den ind manuelt hver gang, jeg skal bestille varer. Der er kun behov for et enkelt felt på hver vare, og det har ingen indflydelse på bogføring eller andet. Det ville selvfølgelig også være rart med en kontrol af at prisen er ok, når fakturaen fra leverandøren kommer og leverancen bliver registreret i e-conomic.
spurgt 21 Jan, 2019 i Forslag » Lager af crode (120 points)

2 Svar

Hvis du "døber" den enkelte leverandør/kreditor med den relevante valuta, får du også kostprisen i den valgte valuta næste gang,du skal bogførte en indkøbsfaktura. Forudsætningen er dog, at du anvender lagersystemet.
besvaret 21 Jan, 2019 Forslag af Erik Jensen (24,420 points)

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg forstår godt, hvad du mener i forhold til at have informationen på varen vedrørende købspris. Erik har allerede kommenteret på muligheden og jeg vil høre om du anvender vores lagermodul og bestiller varer via det?

Hvis det udelukkende er en information til dig selv om prisen, så vil det være en løsning vi skal kigge på. Hvis feltet aktivt skal bruges i forbindelse med en arbejdsgang, så vil det være en anden løsning. Derfor må du gerne uddybe om det udelukkende er til at have stående, eller om det skal fungere sammen med lagermodulet. 

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Jan, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,050 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”