forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføring med EAN-nummer via API

0
Når man bogfører fakturaer via APIet i dag, er det ikke muligt at benytte elektronisk fakturering med EAN-nummer. Fakturaen bliver godt nok bogført, men ikke sendt ud til kunden via OIOXML.

Det ville være en belejlig og naturlig udvidelse af API-modulet, hvis denne form for bogføring blev understøttet, så man kunne bogføre sine EAN-fakturaer, og så de blev sendt ud automatisk.

Lasse
spurgt 25 Okt, 2010 i Forslag » e-conomic generelt af lasseschou (180 points)

2 Svar

Hej Lasse,

Det er bestemt muligt, at vi på et tidspunkt vil eksponere muligheden for at sende fakturaer elektronisk via APIet.

Vi er dog p.t. ved at vurdere nogle temmelig grundlæggende ændringer i måden, vores elektroniske fakturering fungerer på. Før dette er på plads - hvilket forventeligt vil ske i løbet af Q1-2011 - vil vi nødig eksponere funktionaliteten i APIet.

Dette, fordi vi dermed let vil komme til at stå med noget legacy-funktionalitet i APIet, som det vil være svært at komme af med igen (eftersom det er et centralt element i APIet, at vi ikke laver breaking changes - i alles interesse).

Selve API-funktionen til bogføring vil i øvrigt naturligvis blive ved med kun at bogføre. Når/hvis vi stiller muligheden for at sende fakturaen elektronisk via APIet til rådighed, vil dette være en separat funktion, rent teknisk. Dette forhindrer dog naturligvis ikke integrationspartnere i at få det til at se ud som et samlet arbejdsflow


Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 3 Nov, 2010 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
Hej Lasse
Vi sender faktuaer via APIet både til kunder via email og til kunder via EAN. Når fakturaen er modtaget i E-conomic ligger den som igangværende faktura. Fakturaer, der skal sendes via EAN, må ikke have en emailadresse i kundens stamoplysninger. Først massebogføres fakturaer med email og sendes, derefter de resterende faktura via EAN. Da E-conomic sender via Nemhandel er det kun modtagere, der er tilsluttet Nemhandel og modtagere på VANS-netværket, der har aftale med Nemhandel, der kan modtage fakturaer. Offentlige kunder er normalt tilsluttet Nemhandel, mens private kunder ofte kun er tilsluttet VANS.
besvaret 4 Nov, 2010 Forslag af Finn (2,400 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”