forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overfør til bestilling / Søg i bestillinger

0
Hej

Når man anvender lagerstyring i e-conomic er der to ting der er lidt besværligt for et par af vores kunder.

Når man ønsker at overføre varer fra en ordre til en bestilling i lagermodulet. Så fremkommer der en boks hvor man skal vælge vareleverandøren. Dette er dog en lidt uhensigtsmæssig liste der skal vælges fra. Det ser ud til at det er den "gamle" liste type med dropdown. Det betyder blandt andet at man ikke kan søge på vareleverandøren, og de kommer ovenikøbet i nummer orden og ikke alfabetisk.
Kunne dette måske laves om til en liste som de er alle andre steder i systemet. Fx som den der er når man skal påføre kunde på en faktura, eller hvis man opretter en vareleverandørfaktura direkte.

Dertil er der en lille uhensigtsmæssighed i listen af bestillinger.
I søgefeltet øverst, står der søg på nummer og navn. Men søger man et bestillingsnummer man ved er i listen, så finder den ingenting. Jeg har vist kunderne muligheden for Gå til. Men det er lidt uhensigtsmæssigt at den ikke kan søge på nr.

Håber I vil tage et kig på det.

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz | VALJU ApS | +45 3360 1261
spurgt 17 Jan, 2019 i Forslag » Lager af Alexander - VALJU (1,870 points)
status opdateret 23 Okt, 2019 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Alexander, 

I forhold til dit første forslag, så er jeg helt enig. Den boks er et levn fra fortiden og det er noget vi er opmærksomme. Vi har også fået lignende forspørgelser her. Som det er lige nu, så har vi ikke planlagt noget, men det er et de mere efterspurgte forslag, som har på listen. 

I forhold til bestillinger og søgnign, så har du en pointe i, at det ikke fungerer på den måde andre steder. Jeg vil dog anse den del for at mindre sandsynlig i øjeblikket, men jeg prøver lige at høre vores folk herinde, hvad tanken har været med søgningen. 

Mange tak for dig feedback og rigtig god weekend smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 18 Jan, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”