Dashboard på hver kunde (lidt som i Dinero)

+3

Når man i dag skal have et overblik over en kunde med indtægter/udgifter, kontoudtog, solgte varer, tilbud og alle andre informationer om det forhold man har, så kræver det en del trykken rundt i e-conomics.

Hvis man istedet trykkede på en kunde og kom til et dashboard (som i Dinero), så kunne man her få et overblik over alle disse informationer. For informationerne er til stede, de ligger bare spredt ud under en masse menuer i e-conomics.

For en virksomhedsejer, så er det som minimum relevant hurtigt at danne sig et overblik over følgende:

  1. Omsætning
  2. Omkostninger (hvis man har dette registreret på hvert varenummer)
  3. Igangværende tilbud/ordrer
  4. Trykke på kontoudtog
  5. Oprette faktura, tilbud eller en ordre
  6. Gennemsnit/sammenligning af andre kunder/kundebasen
  7. Historik af kunden med graf
Naturligvis med en visuel præsentation der er nem at danne sig et overblik over kunden på.
spurgt 15 Jan, 2019 i Forslag » Andet af freetap ApS (190 points)

1 Svar

God fredag morgen.

Tak fordi dit indlæg.

Det lyder da som en rigtigt god idé. Jeg oprettede lige en Dinero bruger for at se hvordan det fungerede og jeg kan godt se at deres overblik på nogen punkter er simplificeret. Det er også korrekt at hvis man skal søge på f.eks. en omsætnings statistik på en kunde i e-conomic, så gøres det via en rapport og man får ikke en visuel fremstilling i form af grafer der f.eks. viser indtægter/udgifter. Det er noget man manuelt selv må lave ved at trække det ud i excel og lave en graf deraf.

Jeg ved det også har været diskuteret at vores "Hjem" fane også skal forbedres i forhold til at den også skal give et bedre grafisk indblik i f.eks. indtægter og udgifter, og jeg vil da gerne se hvad vores udvikling synes om en idé der simplificere ens overblik over individuelle kunder.

Hvad har du ellers i tankerne der skulle være, og er der nogen bestemte grafer eller noget som du tænker der giver god mening at vi bruger når vi ser på de individuelle kunder?

Lad mig høre fra dig og hav en rigtigt god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 18 Jan, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)