Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Webshop - Side menu i varefanen

0
Hej.

Jeg synes ikke det er så hensigtsmæssigt at man ikke kan fravælge "sidemenu" under "vare" fanen i webshoppen.

Eks. med min opbygning af webshoppen, så vil jeg gerne bruge siden menuen til ikke købs relevante emne. Resten er siden er uden "sidemenu". Når kunden så klikker ind på en vare for at se mere, så kommer der en "sidemenu" der ikke er relevant for købet/varen.

I burde lave en mulighed for "varefane" med og uden sidemenu.
i Forslag » Andet af (470 points)

1 Svar

Hej Carina.

Tak fordi du skriver ind igen. :-)

Jeg kan faktisk huske jeg havde en kollega forbi der spurgte præcist om dette behov. Jeg kunne forestille mig at hun måske havde snakket med dig i så fald.

I forhold til sidemenuen så kan jeg godt se det skaber en problematik. Jeg tænker at det giver god mening at jeg giver denne videre til vores webshop team. Jeg kan godt se at hvis man har en side menu, så på tvinger den sig selv på hver en vare.

Jeg høre lige hvad de siger til den og så høre du fra mig.

Hav en god weekend!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)