internal med faktura adgang

+2
Hej,

Ville det ikke være muligt at kunne tilknytte en internal abonnement til kunden, så de får en fakturaadgang, dvs så kunden selv (kun) kan fakturere og intet andet.

 

vh Fie
i Forslag » Andet af (180 points)

2 Svar

Hej Fie.

 

Tak fordi du skriver her på forum. Jeg kan godt se meningen i dit forslag.

Selvom en aftaler er internal, så plejer det jo som regel stadig at være selve virksomheden som står for salget, og derfor kan jeg da godt se det kan være besværligt hvis man alligevel skal finde en anden måde af fakturere på, nu hvor vi jo har muligheden i systemet.

Hvad er grunden til at du ønsker denne mulighed? Bare så jeg er med på hvad grunden er til ønsket, til hvis vi skulle tage det videre.

Lad mig høre fra dig og hav en god dag!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

 

Tak for din svar.

Simpelthen for at mindske arbejde for mig og for mine kunder. det er fjollet at kunderne sidder og fakturer i andre systemer, for at printe dem ud, for at jeg kan bogfører dem i e-conomic. dette kunne også være en mulighed, at de kan logge ind og indlæse banken, men stadig ikke gøre andet.

 

vh Fie
Forslag af (180 points)