forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

MobilePay Invoice

0
hej da jeg købte adgang til e-conomic  har jeg valgt mellem pakken da der VAR muligehed for og anvende "invoice" nu har jeg så fået adgang til  "invoice" men så har e-conomic  plueliget ingen mulighed for og integrager med "invoice" og ved heller ikke om det bliver en mulighed igen ? men det kan bruges i Parpay som er et søsterselskab til E-conomic. er det  noget der bliver muligt igen eller er man nødtil og finde et andet regnskabsprogram ?
spurgt 14 Dec, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Den (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål,

Hele sagen med MobilePay er lidt speciel og det er rigtig ærgerligt, at det ikke længere er en mulighed. 

Grunden til MobilePay udgik som mulighed var, at MobilePay lavede en ny version af deres produkt. Med den nye version er det ikke lykkedes os at få en aftale med MobilePay og derfor eksistere det ikke som mulighed den dag i dag. 

Som det er lige nu, så kan jeg ikke love dig, hvornår du vil kunne bruge MobilePay. Det er selvfølgelig et kedeligt svar, men jeg vil hellere være ærlig med dig omkring, at det ikke er noget vi er i gang med nu og her. 

Jeg ville være rigtig ked af, hvis det skulle betyde, at du ikke længere kan bruge e-conomic, men jeg vil på den anden side hellere ikke love dig, at vi får MobilePay i den nærmeste fremtid. Det er kun fair du vælger produkt, der passer dig bedst. Jeg håber, at det er e-conomic. Hvis det ikke er det, så håber jeg du finder du den bedste for dig og din virksomhed. 
Jeg vil dog nævne, at vi har en del integrationer, som måske vil kunne hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at høre om dem, så er du meget velkommen til at tage et kig her, eller hoppe ind på vores hjemmeside og se alle vores partnere. 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 18 Dec, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”