forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Abonnementer - Antalsfaktor med som kolonne

0

Hej,

Jeg vil gerne foreslå, at I generelt gør kolonner konfigurérbare. Dvs. så man selv kan bestemme hvilke 'properties' man vil se.

Specifikt vil jeg gerne have muligheden for at tilføje 'antalsfaktor' som en kolonne under abonnementsoversigt for en kunde. I skærmbilledet nedenfor kan man IKKE se at kunden rent faktisk har 2 stk. CustomTools licenser. Det vil man kunne hvis 'antalsfaktor' fremgik.

spurgt 12 Dec, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Torben Morsing (210 points)

1 Svar

Hej Torben,

Jeg beklager du ikke har fået svar på dit indlæg. Den er smuttet forbi os.
I forhold til at gøre kolonnerne konfigurerbare, så er det ikke noget vi vil arbejde på nu og her. Jeg kan sagtens se fordelen i det, men jeg har vendt den med vores udviklere og det er ikke et punkt vi vil fokusere på nu og her. 
Du skal dog have tak for at byde ind med dine tanker. Hvis du vil have indflydelse på nogle af forslag vi for tiden går og overvejer, så vil jeg anbefale dig at hoppe herind og stemme på dem du er enig i. Det er den liste vi i øjeblikket har liggende af forslag. 

Jeg skal endnu engang beklage, at du du ikke har fået svar før nu.
Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Jan Forslag af Jesper Mieritz (86,170 points)
overvejes× 117
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”