Informizely customer feedback surveys

Abonnementer - Antalsfaktor med som kolonne

0

Hej,

Jeg vil gerne foreslå, at I generelt gør kolonner konfigurérbare. Dvs. så man selv kan bestemme hvilke 'properties' man vil se.

Specifikt vil jeg gerne have muligheden for at tilføje 'antalsfaktor' som en kolonne under abonnementsoversigt for en kunde. I skærmbilledet nedenfor kan man IKKE se at kunden rent faktisk har 2 stk. CustomTools licenser. Det vil man kunne hvis 'antalsfaktor' fremgik.

i Forslag » Andet af (210 points)

1 Svar

Hej Torben,

Jeg beklager du ikke har fået svar på dit indlæg. Den er smuttet forbi os.
I forhold til at gøre kolonnerne konfigurerbare, så er det ikke noget vi vil arbejde på nu og her. Jeg kan sagtens se fordelen i det, men jeg har vendt den med vores udviklere og det er ikke et punkt vi vil fokusere på nu og her. 
Du skal dog have tak for at byde ind med dine tanker. Hvis du vil have indflydelse på nogle af forslag vi for tiden går og overvejer, så vil jeg anbefale dig at hoppe herind og stemme på dem du er enig i. Det er den liste vi i øjeblikket har liggende af forslag. 

Jeg skal endnu engang beklage, at du du ikke har fået svar før nu.
Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (101k points)