Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Copy/Paste fra indscannede bilag

+7
Jeg kunne ønske en måde at copy/paste fra vedhlftede bilag til economic. Jeg kan pt ikke kopiere f.eks. et langt fakturanummer, et beløb, CVR nr, eller indbetalingsID fra en leverandørfaktura over i et relevant felt i Economic. Jeg har hidtil løst dette ved at åbne bilaget i ny fane og så kopiere herfra. Lidt bøvlet.
i Forslag » Andet af (420 points)

5 Svar

Hej Lars Bo

Tak for dit indlæg.

Jeg skal lige høre, hvor du får bilagene fra og hvilke slags bilag. Jeg tænker på om det er EAN fakturaer eller PDF fakturaer eller noget helt andet ?

Ser frem til at høre fra dig og rigtig god weekend

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Jeg vil blot tilslutte mig dette ønske...

Det er i øvrigt lidt mærkeligt at det ikke allerede fungere - for når man modtager f.eks. en PDF faktura i indbakken, så bliver den jo OCR læst for at "smart" delen af indbakken kan fungere, men man kan som Lars Bo skriver ikke kopiere tekst fra bilaget - men i det øjeblik man har bogført  bilaget, så kan man pludseligt godt kopiere tekst fra det (f.eks. i forbindelse med bogføring i kassekladden)...
Det er når jeg henter f.eks en leverandørfaktura fra pc'en. Det er ved registrering af denne i kassekladden, at jeg har  brug for copy/paste  - ikke når bilaget allerede er bogført. Der er det li´`som ligegyldigt.
Se mit svar længere nede i tråden. Jeg fik desværre ikke svaret placeret i den rette tråd. ;-) Lars Bo
Forslag af (420 points)
Hej igen Lars Bo

Tak for dit svar på mit spørgsmål. Jeg vil sætte det på listen og høre vores udviklingsteam om det er noget der vil kunne lade sig gøre.

Du vil høre fra mig når jeg ved noget mere

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)

Hej Lars Bo

Jeg har nu være oppe og vende dette med vores udviklere og det jeg har fået at vide er følgende: 

Det er et billede og vi skal ændre alt dokumenthåndtering, så umiddelbart er det ikke noget der vil blive kigget på i den nærmeste fremtid desværre.

Jeg må på den baggrund desværre afvise dit forslag. 


Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Det must for os også :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)