forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Problem med bogføring af faktura integration imellem prestashop og e-conomics

0
Når en kunde lægger en ordre på min prestashop dannes en kladde i e-conomic. Det er super!

Når jeg inde i backend på min prestashop hæver beløbet og ændre status til ”Leveret” går der ca 20min og fakturaen er nu godkendt i e-conomic. Også super!

MEN – Den angiver IKKE fakturaen er betalt.

Altså får samtlige af mine kunder en faktura tilsendt som om de ikke har betalt, samt står de som debitorer selvom jeg har trukket pengene via deres kort.
Det dur heller ikke!

Er der nogen der har en løsning på dette?`

Jeg bruger prestashop 1.5 med e-conomics modul.
spurgt 4 Dec i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af HenrikLarsen37 (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Henrik.

 

Det var et rigtigt godt spørgsmål, jeg håber vi har nogen andre brugere som også kan give deres forslag til håndteringen af din problemstilling. Jeg vil også gerne lige prøve at komme med en måde hvorpå du kan få systemet til automatisk til at registrere betalingen.

Når du får oprettet en faktura i e-conomic, så kommer den på baggrund af de informationer som din Prestashop anvender fra e-conomic. Herinde vil den som regel også tage højde for de betalingsbetingelser du har oprettet i e-conomic. Hvis du opretter en betalingsbetingelse kaldet "Betalt" som straks peger over på den konto du modtager betalingen på, så ville systemet automatisk kunne bogføre fakturaen som betalt, og så vil det også stå på fakturaen når kunden modtager det. 

Hvis du ser denne guide.

Her kan du se hvordan du opretter en betalingsbetingelse som straks bogføre betalingen. Det navn som du angiver på denne betalingsbetingelse vil stå på fakturaen, så kald den f.eks. "Betalt via webshoppen" eller hvordan dine kunder nu betaler.

Spørgsmålet er så hvem der står for opsætningen i Prestashop, hvis du selv kan vælge betalingsbetingelsen i Prestashop, så ville det være fint, ellers ville du nok skulle kontakte dem og bede dem anvende denne.

Når dette er gjort så vil bogføringen af fakturaen sende en faktura som angiver at den er betalt, samt at den automatisk ville blive bogført på den konto du har angivet, og registreret betalt.

Jeg håber det hjælper dig på vej, ellers så lad mig endeligt høre fra dig, måske nogen andre brugere også kan hjælpe dig på vej. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Dec Bogføringshjælp af Charles Jensen (9,180 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.