Informizely customer feedback surveys

Udskrivning af label med debitoradresse

0
Mulighed for at udskrive en label fra debitorkartotek - der kunne aktiveres med et ikon ved siden af (åbne posteringer m.v.). Mange har en labelprinter der bruger ved forsendelse m.v. (Er helt bekendt med forsendelse af faktura elektroniks m.v.) - men folk opfatter det som en simpel funktion der virker lidt overdimensioneret at skulle aktivere ved køb af integrationsløsning!
i Forslag » Andet af (360 points)

2 Svar

Hej,

Tak for dit forslag, som vi har lagt ind i vores forslagsdatabase. Det er dog (desværre for dig) ikke det samme som at det gennemføres.

Hvorfor ikke?.
Fordi vi skal tænke os om. Vi har erfaring for at alle funktioner har mindst to sider. En funktion som den af dig foreslået er helt sikkert en fordel for dig, men for andre vil den opfattes som en fejl at man kan lave en linie med 0 i antal.

Er det syltekrukken?
Det er bestemt ikke meningen at gode forslag skal sylte, men vi er usikre på dette konkret forslag. Hvorfor der er flere kunder der skal sige noget positivt herom

Er der ikke flere tilkendegivelser inden? så?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej

Ved ikke om du har fået løst dit problem med label print, men hvis ikke så har vi (eKontoret - www.ekontoret.dk)  løsningen.

Vi har udviklet en label printerløsning til e-conomic. som dels gør det muligt på ad hoc basis at udprinte adressse og varelabels fra e-conomic, samt automatisk at udprinte adresse og/eller varelabels når der laves en faktura.

Eventuelt interesserede kan kontakte mig på naj@ekontoret.dk eller 22220011.

Mvh

Niels
Forslag af (1.7k points)