Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Budget På Rapporten Resultatopgørelse

0
Det ville være en stor hjælp hvis man fik budget med på rapporten Resultatopgørelse sammen med Faktisk for perioden og år til dato.

Som det er nu skal man ind i Saldobalance og først trække den for perioden og derefter for År til dato - Ikke særlig effektivt! vel.

Derudover syntes jeg at der generelt er meget lidt response på forslag til forbedringer.

Morten B
i Forslag » Andet af (230 points)

1 Svar

Hej Morten,

Budgettet vil blive sammenlignet med periodens posteringer, således du kan se om perioden opfylder det budgetterede. År til dato vil så være en særskilt rapport, som fortæller hvordan det er gået til den søgte dato, og budgetteret hermed. e-conomics budget er et driftsbudget. Jeg er derfor ikke sikker på jeg forstår spørgsmålet, og hvad du så ønsker budgettet skal sammenlignes med?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)