Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




API overførsel af kun én lager lokation

0
I vores webshop http://www.onlineliving.dk viser vi vores lagerstatur med farvekoder.

Lagerstatus hentes fra e-conimic - som det er nu kan API´et kun hente det totale lagertal fra samtlige lokationer i e-conomic.

Det giver en forkert lagerstatus i vores webshop da det kun er en af lokationerne der er til rådighed for webshoppen.
Varer på de øvrige lokationer kan ikke sælges fra webshoppen da de ligger andre steder end derfra hvor varerne afsendes.    

Som det er nu kan vi ikke udnytte de store muligheden det giver at arbejde med forskellige lokationer da det vil give et helt skævt billede af lagerstatus på onlineliving.dk.


Ønsket er at API´kan sættes op til kun at hente lagertal fra én bestemt lager lokation.

MVH - Bolette  
i Forslag » Andet af (1.2k points)

2 Svar

Tak for dit forslag, som vi har lagt ind i vores forslagsdatabase. Det er dog (desværre for dig) ikke det samme som at det gennemføres.

Hvorfor ikke?.
Fordi vi skal tænke os om. Vi har erfaring for at alle funktioner har mindst to sider. En funktion som den af dig foreslået er helt sikkert en fordel for dig, men hvor mange andre vil dette også være en fordel for?

Er det syltekrukken?
Det er bestemt ikke meningen at gode forslag skal syltes, men vi er usikre på dette konkret forslag. Hvorfor der er flere kunder der skal sige noget positivt herom så vi er sikker på det rammer flere kunder.

Er der ikke flere tilkendegivelser inden? så?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Kære Bolette

Jeg beklager naturligvis, men efter endelig overvejelser i Teknikken sammenholdt med ressourcer, er der ingen udsigt til, der i API'et indførers Lagerlokationer.

Mvh.

  Lennart Schmidt Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (5.6k points)