Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




App'en udgifter

0
Kan man lave app'en udgifter således, at det ikke er fortrolige login oplysninger,  der skal bruges for at forbinde?

Jeg tænker ikke at vores sælger skal have koden mm. til regskabsprogrammet her !
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Rikke.

Tak fordi du skriver her på forum, og velkommen til. :-)

Det lyder da som noget af en idé. Hvad er tanken bag at vores udgifts app ikke skal bruge login? Som sådan bruges appen til at forbinde med din aftale, så du kan lægge bilag ind i aftalen selv.

Lad mig gerne høre hvad tanken er, så ser vi på det. :-)

Hav en rigtigt god dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Nej, det er IKKE ment at jeg ikke vil bruge login på app´en, men at jeg ikke vil bruge de koder som jeg bruger som bogholder/ejer.

Som i har lavet det nu, kan alle ansatte som skal bruge app´en, jo finde alle "fortrolige" oplysninger ved at hoppe på en computer og bruge de samme loginoplysninger, som jeg lige har været nød til at give til dem, for at bruge app´en...

Jeg vil have at i skal have en særskilt kode til app´en.

Hej Rikke.

Tak for svaret. 

Det er faktisk muligt at lave en bruger som kun kan bruge indscanning. Prøv meget gerne at se denne guide som viser hvordan det kan sættes op.

Det ville dog kræve at i opretter en ny bruger ved siden af, men alle som i så fald ville skulle indscanne, ville kunne bruge denne samme bruger og derved indscanne via appen. 

Ellers anbefaler jeg at i som sagt anvender mailen i stedet. Jeg ved at det er efterspurgt at vi opretter indscannings brugere, men på nuværende tidspunkt er det en diskussion internt bag udviklingen, som på nuværende tidspunkt ikke er kommet videre.

Jeg skal nok holde dig opdateret når jeg ved mere, og håber at mit forslag er brugbart. Hvis behovet er stort nok, vil jeg selvfølgelig skubbe dette forslag i gennem. Derfor vil jeg lade indlægget lægge i 14 dage og se hvor mange der ønsker dette. Det kan måske hjælpe lidt på diskussionen herinde. 

Hav en rigtigt god onsdag.

Hej Rikke.

Så er jeg tilbage igen med nyt. På nuværende tidspunkt er det svært for mig præcist at sige hvordan det kommer til at blive. Vi kommer nemlig til i købet af det først halvår 2019, bl.a. at køre vores telefon apps via visma connect, som der skal bruges til at forbinde alle ens visma produkter med hinanden for at gøre det nemmere tilgængeligt.

Jeg har videregivet idéen, men jeg har ikke fået et svar på om det kunne være et ønske fra deres side af. Jeg må derfor afvise forslaget på nuværende tidspunkt da jeg ikke synes du skal sidde og vente yderligere på svar fra mig, så vil jeg hellere kunne komme med et svar senere hen når de også kan give mig mere.

Derfor undskylder jeg mange gange, men dette login bliver ikke implementeret i første omgang, og det er derfor fortsat via mail.

Hav en rigtigt god dag!