Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Uhensigtsmæssig ændring i ubehandlet fakturaer

0
Det har været sådan siden Ubehandlede skiftede udseende at man kunne flytte op og ned på fakturaer uden at skærmbillede flyttede med. Hvilket var rigtig godt, da jeg har mange fakturaer og kontoudtog der ikke skal behandles ens, derfor sortere jeg ofte i fakturaer.

Nu er det pludselig tilbage til det gamle hvor skærmbilledet flytter med den faktura du har flyttet. Det vil sige jeg skal skrolle frem og tilbage mellem dem jeg skal sortere det tager uhensigtsmæssigt lang tid at sortere, Kan dette ikke blive ændret tilbage.

Venlig hilsen Den frustrerede
i Forslag » Andet af (280 points)

1 Svar

God dag Hanne.

Mange tak fordi du skriver her på forum.

Jeg skal lige være helt sikker på jeg forstår din problematik. Hvis jeg sidder inde under "Regnskab -> Indscanning -> Ubehandlede" så kan jeg umiddelbart godt se på mine faktura uden at skærmbillede flytter sig med.

Jeg er dog lidt usikker på præcist hvad du plejer at opleve. Jeg har lige lavet en lille film her bare for at vise det frem.

Lad mig lige høre fra dig hvis jeg misforstår dig.

Hav en rigtigt god uge! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Jeg tror du har misforstået mig lidt. Jeg vil prøve at beskrive det på lidt en anden måde.

Forestil dig at der er 48 indscanninger og ud af de 48 er der 10 kontoudtog jeg skal sætte til betaling, Det vil jeg gerne gøre i en sammenhæng, fordi det er mere effektivt. For at spare yderligere tid har jeg brugt at gå ind i ubehandlet og derefter flyttet alle udbetalinger op for oven, så skal jeg ikke bruge tid på at springe over fakturaer nå jeg skal behandle dem.

For nyligt har i ændret det på den opsætning i ubehandlede, så jeg ikke kan gennemgå hele rækken af indscanninger og flytte dem jeg skal bruge til toppen uden at skærmbillede flytter med den faktura jeg har flyttet til toppen. Dette betyder jeg skal skrolle frem og tilbage mellem toppen og der hvor jeg er kommet til i rækken af sortering. Der med er tidsbesparelsen ved denne fremgangs måde gået fløjten.

Det vil sige at når jeg skal foretage kontoudtogsbetalinger, skal jeg springe over mellemliggende fakturaer med mere tidsforbrug og større fejl risiko til følge. Det mener jeg ikke kan være meningen.

Der er også andre tilfælde hvor jeg sortere, da vi har en del fakturaer hvor vi kører med kontoudtog og andre fakturaer med betydelig kortere betalingsfrist. Jeg køre så disse for sig selv. Dette skal se i lyset af hvor travlt vi til tider har det og alle de andre arbejdsopgaver jeg har.

Jeg håber det giver mening og at der er mulighed for at lave det om.

Venlig hilsen Hanne
God dag Hanne, du må undskylde jeg først fanger dig nu.

Jeg kan godt se at når man sidder i ubehandlede og beder systemet flytte et bilag direkte til toppen, så flytter skærmbillede med hele vejen op.

Da jeg har udvikler møde i dag, vil jeg straks høre dem ad omkring om dette var intentionen eller hvorledes det skal foregå. Så vender jeg tilbage til dig ligeså snart jeg ved mere.

Hav en god dag, venlig hilsen Charles.

Hej Hanne.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt. I forhold til at systemet automatisk trækker skærme op hver gang du flytter til tops, så kunne de godt se at det kunne være irriterende. 

De ville dog anbefale at du anvender vores inbox i stedet. Det som blev foreslået var at man anvender kategorierne som forekommer i inbox. Her ville man nemlig kunne trække sine bilag ud, og lægge dem i deres egen individuelle kategori. Så er de splittet op fra resten af bilagene som ligger i inboxen.

Se gerne mit billede på dette link med en forklaring.

Jeg håber at du kan bruge denne løsning til noget. Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

 

Hej Charles

Det har jeg så lige forsøgt. Det gør de så ikke, kommer til at ligge øverst i  indbakken, hverken i udbakke foroven eller i den anden udbakke. Jeg bruger sjældent udbakke foroven til at udføre fakturaer efter kun ved e-fakturaer og dem har vi ikke mange af. Vi har en del leverandører hvor vi betaler efter kontoudtog, og det kan ikke lae sig gøre her.

Jeg vil meget gerne at det med sortering bliver lettere, ent på den enne eller anden måde, men lige nu fungere det slet ikke, hvilket jeg ikke synes er kundevenligt.
Hej Hanne.

 

Jeg finder lige ud af hvad planen er i forhold til at kunne sortere på ens bilag. Vi er nemlig i gang med at lave vores inbox om så den ligner vores kassekladde mere. Spørgsmålet er dog om de vil ændre på den måde sorteringen foregår på. Jeg må høre dem om det er noget de har i planerne, da de ikke ønskede at ændre på det som lå under "Regnskab -> Indscanning" lige nu.

Den bedste måde at arbejde med dine bilag på lige nu er at anvende kategorier, men det kommer stadig i den rækkefølge som det blev lagt ind i oprindeligt.

Jeg ser på den! :-)

 

Hav en god dag!
Jeg bruger ikke jeres indbox til at lave ret mange af vores fakturaer på, kun E-fakturaer og dem har jeg ikke mange af. Mulighederne for at lave fakturaer i indbox er meget begrænset, da jeg mange gange skal ændre på opsætning og eller lave fordelinger, desuden er den største del af vores fakturaer enten med leverandørservice eller betalt via kontoudtog, så er de automatiske udfyldte felter ikke noget værd, så længe at de ikke tager hensyn til opsætningen af den enkelte leverandør i regnskabs systemet !

Bliver den forbedret, bliver der så et kursus i at bruge den. Det gælder vel for jer om at systemet er bruger venligt lige meget, hvilket behov vi som kunder har?
Hej Hanne.

Vi er faktisk lige på kanten til at udgive en ny version af smart-inboxen. Vi er både i gang med at få flere felter, og jeg håber lidt at vi kan skubbe "Fordelingsknappen" samt projekt mulighed med i det. Vi ønsker også at forbedre selve scanningsmotoren så den bedre kan aflæse dine bilag.

Pointen er at systemet skal aflæse det for en, frem for at den tager højde for det som står på selve leverandøren, dog kan jeg godt se der kunne være en mening i at den bare skulle gribe hvad der stod på selve leverandøren, hvis den ikke kan finde noget på selve fakturaen, ville det være sådan noget du i så fald også ønskede ud af den?

Hav en god dag.
Hej

Skal jeg kunne bruge smartindboxen til noget skal den kunne tage højde for min indstillinger for leverandøren. Alle mine leverandører jeg betaler på månedlig basis er sat til ingen i betalingstype. De leverandører vi har leverandørservice står til kun postering. Der kan være leverandører der ikke oplyser deres kontonr på faktura, men jeg ved hvilken konto jeg betaler via det har jeg også noteret i leverandøroplysninger.

Smartinbox skal altså kunne skele til om den skal tage det fra leverandøroplysninger eller fra fakturaen. Derfor skal dervil være en mulighed for at vælge en betalingstype under leverandører der eksempelvis heder smartinbox. På den måde kan jeg helt selv styre hvor smartinbox tager oplysninger fra.

 

En anden betingelse for at jeg begynder at bruge smart inbox vil være mulighed for fordelinger, hvilket jeg bruger ekstrem meget. Som det er nu kan jeg fortælle at jeg får en faktura med e-faktura fra cirkel k. Jeg skal først oprette i smartinbox derefter skal jeg åbne den og lave rigtig fordeling. den bliver betalt via leverandørservice, så jeg skal sætte den til ingen i betalingstype, fordi jeg ikke kan vælge kun postering. Derefter skal jeg oprette en betalingspostering. Jeg kan slet ikke se en tidsbesparing i dette. Jeg håber det giver mening i jeres udvikling og at i vil afhjælpe de langsommere arbejdsgange jeres hidtidige udvikling har givet mig.
Hej igen Hanne.

I forhold til dine behov er de fleste af dem faktisk noget vi ønsker at bygge.

I forhold til muligheden for at vælge "Kun postering" er det et ret så stort ønske fra vores brugere. Vi vil gerne lave denne mulighed, men har fundet frem til at det kan tage lidt længere tid da vi først skal udvikle muligheden i vores API. Det er dog noget vi gerne vil lave og det kommer.

Vi kommer også til at skulle lave muligheden for fordeling. Det er faktisk en de arbejder på lige nu, så den mulighed kommer også til at blive mulig.

Planen er at den skal være ligesom en normal kassekladde med alle de samme muligheder.

I forhold til hvordan systemet tager højde for om den skal trække fra smart-inbox eller ej, så er det ikke rigtigt tankegangen at det skal være en mulighed. Pointen med smart-inboxen er at den skal aflæse det for en, men jeg synes altid vi skal prøve at give det et skud når der kommer en ny idé, så jeg vil tage det forslag med til udviklingen.

Resten er ihvertfald tænkt ind, så det er bare om hvornår vi kan køre det ud. Mange tak for forslagene og så høre jeg lige udviklingen hvad de synes om en mulighed for at kunne vælge "Fra leverandør" frem for at den automatisk aflæser.

Hav en god weekend. :-)