Mulighed for at bruger kan godkende kladdelinier til del-bogføring

+1

Savner mulighed for at bruger kan markere kassekladde poster til bogføring ("Godkendt"), som revisor kan, og derefter kunne del-bogføre en kladde....

Jeg mangler, som bruger, at kunne markere posteringer til bogføring individuelt i en kladde og ikke være afhængig af, at del-bogføring kun kan ske på dato niveau, men også på bilags niveau.

Jeg har kladder, hvor nogle posteringer må bogføres (er godkendt) og andre, som endnu ikke må bogføres (ikke godkendte).

Lige nu må jeg vente på, at alle posteringer i kladden er godkendte for bogføring.... eller vente med at taste dem, til de er godkendte og dermed skulle holde log over bilags numre, som ikke er indtastet, med risiko for, at de glemmes (vi printer ikke bilag).

Funktionen kunne understøttes ved, at man som bruger (selv om der kun er en bruger på systemet) kan give mulighed for godkendelse før bogføring - som revisor - og at man så kunne del-godkende og del-bogføre en kladde således, at kun ikke-godkendte lå tilbage.

Lige nu kan man kun afgrænse på dato for del-bogføring.

Jeg har f.eks. bilag som mangler Afdeling (anvender en 9-cifret kombination for Afdeling/Projekt/Produkt/Medarbejder) og derfor ikke kan bogføre nogle specifikke bilag (dvs. bilagene er ikke godkendt).  Og med kollegaer på ferie, kan der være lang udsigt til, at kladden kan bogføres - og måske kun et bilag ud af 100 bilag i kladden.   

Opdeler man poster i godkendte og ikke-godkendte i forskellige kladder, udskyder man blot problemet - så vil den anden kladde afvente at samtlige skal være godkendte inden - da man ikke kan flytte poster fra en kladde til en anden (skal slettes og tastes igen).

i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Hej DS.

Mange tak fordi du skriver her på forum.

I forhold til din problemstilling, så burde du faktisk kunne løse dette på nuværende tidspunkt. Når du sidder i din kassekladde, så kan du altid markere hver en postering som er godkendt ude til højre, og klikke på bogfør i toppen. Dette kan du gøre med flere posteringer på en gang, da du enligt bare skal sætte flueben i alle de posteringer du ønsker at bogføre, klik på bogfør posteringer og så vil den individuelt bogføre disse postering, uden at du skal tage højde for noget dato interval.

Systemet plejede kun at kunne bogføre således som du siger, men det blev ændret sidste år efter vores årlige Hackathon, hvor vi herinde forsøge at lave "Hacks" til programmet. Her var der en som kom med denne simple idé, men den var simpelthen et for stort ønske til at vi ikke skulle have den med.

Så hvis du sætter flueben ude til venstre i de posteringer som er godkendte og trykker bogfør, så skulle det gå lige direkte i gennem.

Hvis jeg misforstår dig fuldstændigt, så lad mig endeligt høre fra dig. :-)

Hav en rigtigt god uge.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)