forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overførsler af data til Excel incl. formler

0
Når man trækker en saldobalance over i Excel, kan man vælge mellem to forskellige versioner af Excel. Excel I og Excel II. Den ene af dem (I- tror jeg) tager formler, og subtotaler med. Det er rigtig smart og godt, og det vil jeg foreslå, at I lægger ind som en standard mulighed alle steder hvor man trækker rapporter. Som udgangspunkt skader det jo ikke at have formlerne, så det kunne også være standard. Jeg mangler især muligheden i projektmodulet hvor vi trækker projektkort, eller når vi trækker kontokort i større intervaller i kontoplanen.

På forhånd tak.
spurgt 6 Nov, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Karen (140 points)

1 Svar

Hej Karen og tak for dit forslag, 

Jeg kan godt se, hvad du mener i forhold til, at formlerne ikke kommer med. Jeg kan dog ikke ikke helt se, hvad du mener i forhold til subtotaler. De kommer så vidt jeg kan se med i de rapporter du trækker. Vil du prøve at uddybe, hvilke subtotaler du mangler og hvad formlerne skal bruges til? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”