forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Statistikker i Economic

0
Hej Economic

Så vidt jeg har forstået på jeres support, kan man kun trække omsætnings-, intjenings- og varestatistikker på ét sæt kundegrupper.

Det synes jeg er mega skuffende. Vælger man fx at op dele sine kundegrupper op på typer/kanaler, kan der ikke efterfølgende trækkes på typer i  fx. lande.

Så skal man vælge at lade kundegruppe være det samme som geografisk opdeling. Så kan man få en lande-total, men igen ikke kanaler pr land.

Jeg kan, så vid jeg forstår, heller ikke få mest solgte produkt pr. land, hvis jeg har brugt afsætningskanaler som kundegrupper.

Det kan vel ikke passe, når systemet jo i forvejen godt kender nationalitet på den enkelte kunde.

Er der noget jeg har misforstået eller findes der et work-around.

Mvh
MIK
spurgt 4 Nov, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Mikie_70 (200 points)

1 Svar

Hej MIK,

Bare lige for at være sikker på, at jeg forstår dig korrekt, så efterspørger du muligheden for at kunne trække en omsætningsstatistik på forskellige kriterier. I dette tilfælde er det så geografisk opdeling.

Det er ikke fordi man skal inddele sine kunder en bestemt geografisk opdeling, men det gør det muligt at trække statistik på det bagefter.
En anden måde at gøre det på kunne være at have dimensioner (afdelinger). Der kan oprette forskellige afdelinger som du ligeledes kan kan trække statistik på. Præcis ligesom med din kundegrupper. Bruger du forvejen afdelinger til noget andet? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 7 Nov, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (79,990 points)
i gang× 2
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”