Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rabat til bestemte kundegrupper

0
Kan man ikke gøre så man kan give bestemte kunder en fast rabat i % ?

F.eks. så privatkunder betaler alm vejl. pris mens grossister får 30%

Jeg ved det kan løses hvis man bruger lagermodulet men det er også tit relevant selvom man ikke har brug for lagermodulet.

Evt bare en mere simpel udgave f.eks. på debitorgruppen eller direkte på debitorstamkortet ?

René Arpe It-konsulent
lukket med noten: Er løst i markedspakke
i Forslag » Andet af (17.3k points)
lukket af
Er Løst

2 Svar

Hej René,

Tak for dit forslag.

Vi har arbejdet og snakket om dette fornyligt, men er desværre ikke kommet det nærmere. Vi er lidt i tvivl om hvordan disse rabatter præcist skal være, da der jo i dag allerede er mulighed for at lave rabat andre steder. Hvad skal være stærkes, skal de forstærke hinanden, skal nogle funktioner fjernes og andre aspekter er alle ting vi arbejder med, men endnu ikke er kommet til en fornuftig beslutning.

Hvad ville du foretrække - skulle det være direkte på debitorstamkortet eller skulle det være på debitorgruppen?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen

Jeg vil nok foretrække det er på debitorstamkortet man kan sætte en rabat% - forudsat det kan importeres....
det er simpelt og fleksibelt

Hvis man har mange forskellige rabatprocenter og man i forvejen bruger debitorgrupperne til f.eks. noget styring af indland og udland så skal man lige pludselig til at have rigtig mange debitorgrupper - det kan vist blive noget rod.

René Arpe It-konsulent
Forslag af (17.3k points)