Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Menu farver

+2
Jeg syndtes det er svært at se hvor i menu feltet man er pga. der kedelige grå nuancer, jeg vil ønsker at når man har valgt et menupunkt skifter den farve fra grå til grøn eller blå i klare skrabe nuancer.
i Forslag » Andet af (160 points)
opdateret af

1 Svar

Hej igen 40055.

Mange tak for din feedback i forhold til vores nye layout, vi samler faktisk på nuværende tidspunkt sammen til vores layout, så vi kan se hvad der virker og hvad der ikke gør.

Hvilken menu er det præcist vi ser på, så vidt jeg kan forstå er det den ude til højre, forstår jeg det korrekt? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Det kunne være under menupunktet "Regnskab" hvor man har åbnet et par under menyer.
Ved de seneste opdateringer har i nedtonet farverne endnu mere.

Der mangler ganske enkelt kontrast, når man sidder ved skærmen hele dagen.

Det hele flyder sammen, og man får ofte fornemmelsen af, at et felt ikke er aktivt på grund af nedtoningen. Designmæssigt er det måske smart, men svært at arbejde med.
Hej Erik og 40055.

I forhold til farverne vil jeg i første omgang sige at vi slet ikke har ændret i selve farve skemaet. Det er faktisk de præcist samme farver vi anvender i vores nye layout. Når det så er sagt, så kan vi godt se at det ikke er ligeså tydeligt hvad man præcist arbejder i.

Vi leder lige nu efter en måde at tydeligegøre det på. Om det så bliver med fede skrifter, eller om vi skal rykke på den måde linjerne vises lige nu, må tiden vise.

Jeg vil ønske jer en god weekend. :-)