Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




kopier alle fakturaer i arkiv

0
Når man som jeg skal sende de samme 20 fakturaer hver måned, (det gælder i flere foreninger)

Vil det være rart med en "kopier alle" knap i arkivet. Jeg kunne så gå ind under dato og kopier alle fra denne dato, i stedet for at skulle kopiere en ad gangen. Det er måske ikke så slemt hvis det kun drejer sig om 1 forening, men når du har 15 af slagsen tager det trods alt noget tid. De foreninger jeg sidder med ændrer beløb 1 højst 2 gange årligt. Måske noget I kan tage op.

mvh

Judith Sabinsky
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag Judith.

Man tak for dit indlæg her på forum, og velkommen til.

Vi har faktisk et modul i e-conomic som er beregnet præcist til dette, kaldet abonnement.

Du kan læse om vores abonnement modul lige her.

Jeg tænker at det muligvis er denne løsning du søger, da den gør det muligt for systemet at oprette de f.eks. 20 samme fakturaer igen på en månedlig basis, med de rette datoer, betalingsbetingelser mm. Så du ikke skal kopiere fakturaen, og redigere f.eks. dato og andet manuelt.

Prøv meget gerne at tage et kig på denne løsning.

Jeg håber det giver mening, ellers så kommenter endeligt på mit indlæg.

Hav en rigtigt god dag. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)