Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ubrugeligt og pinligt budgetmodul

+3
Hej e-conomic

Vi har tilkøbt jeres budget-modul og indtastede vores budget for første gang for et års tid siden.

Det er nu tid til at lave et budget for 2019.

Vi forventer ikke de store ændringer til vores kommende regnskabsår.

Det vil derfor være nemt, hvis man kunne kopiere det eksisterende budget for 2018 - og ændre de få tal, der skal ændres i 2019.

Til min store undren skal man ind på hver enkelt kontolinie og ændre 24 datoer (12 fra-datoer og 12 til-datoer). Med er regnskab på over 100 konti skal man altså ind og ændre datoer mere end 2.500 gange!?!?

Et ubegribelig stort arbejde for at ændre nogle få tal i et budget.

Jeg tænker, at vi ikke kan være den eneste danske virksomhed, som ikke blot fordeler sit budget med 1/12, men forsøger at tilpasse budgettet med virkeligheden, hvor der er sæsonudsving, ferie osv.

En mega stor skuffelse. Slet jeres budgetmodul ASAP eller opgrader modulet, så det er bare sådan cirka tidssvarende og en anelse hurtigere end papir og blyant.

Kent Aalborg

Direktør & Partner

Siriuspartner A/S
i Forslag » Andet af (150 points)

1 Svar

God dag Kent.

Velkommen til forum og tak fordi du skriver ind.

Jeg må også sige at vores budgetmodul ikke ligefrem er det mest imponerende modul i e-conomic som. Den bedste metode at få sine budgettal ind i e-conomic på hurtigt, er via en import. 

Du kan se hvordan det foregår i denne guide.

Igen så kræver det dog at man selv laver filen, men det er klart hurtigere end at klikke det hele ind i e-conomic manuelt, så hvis vi skulle have løse det lige nu, ville dette være nemmest.

Jeg kan sagtens følge at du mener dette, og en knap der direkte kunne kopiere der over ville give rigtigt god mening. Jeg kunne jo sige at der ikke var mange brugere som brugte vores budgetmodul, og dette derfor også at grunden til at vi ikke har meget fokus på det. Man kan dog vende den om og sige, at hvis vi ikke gøre noget ved budgetmodulet, så giver det måske også mening at der ikke er flere brugere. Så jeg ville meget gerne se på den også.

Jeg vil meget gerne se hvor mange der ønsker at vi generelt kigger på vores budgetmodul, og hvor mange der er med på denne idé. 

Jeg lader derfor indlægget lægge i 14 dage for at se hvor stort behovet er for at vi arbejder på budgetmodulet. Selvom jeg er sikker på vi gerne vil gøre noget ved modulet, så er vores ressourcer ikke uendelige.

Vi har en liste her med overvejede indlæg vi på nuværende tidspunkt ser på, og jeg vil gerne se om vi skal prioritere dette indlæg frem for de andre.

Du kan finde denne liste her.

 Lad os se på det, og så vil jeg ønske dig en fantastisk dag!


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Tak for dit svar.

Jeg kan oplyse, at dit forslag med import ikke lod sig gøre ifølge din kollega, som jeg blev vejledt af og i øvrigt var venlig at hjælpe med, hvordan jeg foretog den tunge arbejdsgang med at rette datoer.

Jeg er helt enig i, at så længe jeres budgetmodul er som det er, får I hverken nye kunder eller tilfredse kunder.

Også god dag til dig,

Kent
Hej Kent.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt. Hvilken vejledning fik du af min kollega? Man kan sige at det meget vel er muligt at gøre det som guiden fortæller, men det kræver en masse manuelt arbejde, som jeg også nævnte i mit sidste indlæg. Jeg kan dog godt forstå hvis budgetmodulet ikke helt er et sted hvor i føler det skaber kæmpe værdi, det har en del begrænsninger og er ikke det modul vi har kælet mest for. Jeg kan derfor ikke love hvordan det kommer til at se ud på i forhold til udviklingen på nuværende tidspunkt. Jeg kan dog se at der er interesse for det, så jeg synes vi skal prøve at høre udviklingen ad.

Jeg tænker jeg vil prøve at undersøge hvad de har i tankerne omkring budgetmodulet, og om hvorvidt forbedringer i budgetmodulet ikke kan finde sin plads i deres roadmap.

Jeg tager derfor dit indlæg med til vores udvikling, så vi kan se hvad de synes. Så høre du fra mig ligeså snart jeg ved yderligere.

Mange tak for svaret og hav en rigtigt god weekend!

God dag Kent, så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold til vores budget modul, så må jeg på nuværende tidspunkt sige at det ikke er planlag at der skal ske yderligere med det. Hvis vores budget modul ikke kan gøre hvad du ønsker, så anbefaler vores udvikling evt. at man anvender budget123 i stedet. Der budget modul er meget bredere en vores. Prislejdet er selvfølgeligt anderledes, men så er jeg også sikker på at du får et produkt som du faktisk kan bruge til noget.

Jeg må undskylde udmeldingen, og er også ked af at måtte sige det sådan. Jeg håber dog at du kan bruge deres udvidelse til noget.

Hav en rigtigt god jul og et fantastisk 2019.