Informizely customer feedback surveys

Note i indscan

+1

Vi bruger meget note i indscan til at skrive evt. bemærkninger til bilag (og f.eks. også hvis det er et kontoudtog hvor der mangler en faktura, så ligger det indtil fakturaen er kommet), men kan note-filet ikke gøres bredere/højere, således at man kan se hele teksten i feltet, uden at skulle rulle til højre og venstre hele tiden.

I dette tilfælde er det en forkert faktura, og der har jeg skrevet hvornår jeg har bedt leverandøren om en KN og en ny faktura, men man kan kun se en meget lille del af teksten

Prøvede at indsætte et udklip, men det kan jeg ikke få til at virke. Jeg kan kun se: Forkert selskab. Skrevet til leveranddøren - resten forsvinder ud til højre i feltet.

 

Susanne

i Forslag » Andet af (1.3k points)

1 Svar

Hej! Tusind tak fordi du skriver til os her på forum.

Okay, så du ønsker at tekstfeltet ud fra de indscannede dokumenter bliver bredere så du kan se den tekst som er skrevet ind, forstår jeg det korrekt?

Jeg har for nyligt haft forespørgsler på andre felter der også skal gøres bredere, hvor jeg ikke havde meget held, det vil jeg allerede sige nu. Hvis der dog at mange brugere der ønsker dette felt udvides, så skal vi selvfølgeligt se på det.

Lad mig lige høre fra dig så jeg er sikker på jeg forstår din problematik, så ser vi lige hvor mange brugere som ønsker dette.

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Det kunne jo også blive højere med flere linier, når bare man kan se det hele man har skrevet ind. Susanne.
Hej igen Susanne, håber du har haft en god weekend. :-)

Jamen det giver da rigtigt god mening, jeg får lidt på fornemmelsen af vores tekstfelter er ret så upopulære når det kommer til størrelsen, så jeg tænker måske det kunne være værd at se hvad vores udvikling siger til at ændre i alle tekst felter i systemet.

Hvis vi tager dem alle i et sving, ville det måske være mere attraktivt for dem at se på. Det høre jeg dem lige ad og så høre du fra mig når jeg ved mere. :-)
Hej igen Susanne.

Jeg har taget de fleste af vores tekstfelter til samtale. Jeg må dog sige at det ikke er noget de ønsker at lave en ændring på lige nu.

 

Det er både et spørgsmål om plads, vi kunne godt gøre feltet større eller bredere, men på samme tid ville vi også skulle tage pladsen fra et andet sted. Hvis vi gør det bredere, så ville vi ikke kunne vise ligeså mange dokumenter og så vil de brugere som gerne vil se flere, pludselig skulle nøjes, og så ville vi opleve en problematik der.

På samme tid, så er der folk som også har endnu længere noter, man kan derfor diskutere hvor store og bredde disse note felter kan være, der vil dog altid være nogen som skal bruge større felter alle steder i programmet.

Derfor må jeg desværre sige at dette ikke bliver implementeret denne gang. Hvis vi dog ændrer på layoutet i selve programmet så kan det altid komme til diskussion, men som det ser ud lige nu vil jeg hellere give meldingen, ind at lade dig vente.

Jeg vil takke dig fordi du skrev ind og ønske dig en fantastisk dag!