Informizely customer feedback surveys

E-conomic sælgerkort

0
Vi er en mindre virksomhed, med 4 sælgere, der besøger kunder med forbrugsmaterialer, og derfor med en relativ hyppig frekvens. Det kan derfor være svært, når man besøger mange kunder, at huske hvad der sidst er blevet bestilt. Det ville derfor være en kæmpe hjælp, hvis man i rapportfanen kunne udskrive en liste over debitorer, hvor omsætningen er udspecificeret i varer. dvs. , at sælgeren, altid kan danne sig et billede af tidligere samhandel. Det samme er naturligvis en fordel, når man ansætter nye folk, som kan skabe sig et billede over det forestående besøg, ud fra tidligere omsætning /varemix.

Der kan evt. samtidig være mulighed for at lukke kunden, hvis der er økonomiske udestående fra måned til måned.

Vi vil gerne give vores sælgere adgang direkte via E-conomics,, men ønsker ikke, at de skal se dækningsgrad og indtjening på hver enkelt kunde. altså måske en specific sælger adgang, hvor sælger kan se lagerantal, men ikke nogle kostpriser. omsætning af varer, men ikke fortjeneste...

Der vil sikkert være andre parametrer der kunne være interessant for sælgere, og måske dette kunne udvides/indsnævres efter behov.

Med venlig hilsen

Kim
i Forslag » Andet af (120 points)

1 SvarHej Kim,

De ting du efterspørger er faktisk allerede mulige.

Du har altid mulighed for at lave en omsætningsstatistik på en given debitor (ved netop at indskrænke søgningen på denne debitor) og så derefter kunne lave en fordeling på varen af omsætningen. Der vil du dog også kunne se kostprisen. Du vil ligeledes kunne hente en rapport over hvad en given medarbejder har givet af omsætning.

Man har altid mulighed for at indskrænke ens bruger rettigheder - Du kan se mere om hvordan det fungere i praksis her. - http://wiki.e-conomic.dk/indstillinger/opret-begraenset-brugeradgang Der vil du blandt andet kunne lave det sådan at en bruger kun har adgang til varerkartoteket, debitorerne og omsætningsstatistik.

Hvis jeg dog lige skal summe dit problem op, så er det at dine sælgere ikke skal kunne se kostprisen? Såfremt det er det, så kan jeg dog oplyse dig om at det ikke er noget der bliver løst for nærværende.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)