Informizely customer feedback surveys

Forskudt fremsendelse af Faktura på mail

0
Jeg har et stort ønske om at kunne bogføre en faktura, men med forsinkelse på udsendelse af faktura mailen. - Det ville i praksis betyde, at vores kunder kunne modtage varen før de modtager faktura uden at jeg skal vente et døgn med at bogføre. - Et forslag som jeg håber der er mulighed for at implementere ?
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag JackM.

Velkommen her på forum og tak fordi du skriver til os. :-)

Det var da også en meget interessant idé. Jeg kan sagtens godt se hvad du mener i forhold til at den automatisk skal sende denne faktura ud. Måske omvendt kunne det også være farligt at hvis systemet sendte en faktura ud senere, hvis varen i så fald ikke blev modtaget af kunden ville det ikke være okay.

Jeg vil meget gerne høre om du eventuelt har tænkt på hvordan vi skulle undgå denne problematik, og så vil jeg da meget gerne se om der er andre brugere som også kunne være interesseret i denne løsning.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
God dag JackM.

Da jeg ikke har hørt fra dig vil jeg lægge dette indlæg til implementeres ikke, hvis du ønsker at vi fortsætte sagen, så giv meget endelig en kommentar herinde, så ser vi på idéen.

Hav en god uge. :-)