Informizely customer feedback surveys

Selskabsnavn på udskriften Saldobalance

0
Jeg skal rapportere for 6 selskaber (i papirform) og da der ikke fremgår firma- eller selskabsnavn på udskriften Saldobalance, har modtagerne svært ved at skelne selskaberne fra hinanden. Eneste mulighed pt er at vælge excel og selv sætte navn på, det giver bage ikke så pæn en udskrift. Lige nu har jeg en word-forside jeg sætter på, men det kunne være rart at navnet fremgik af dokumentet øverst på side 1.

Andre der har tænkt på det?
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

God dag Helle.

Velkommen her på forum og tak fordi du skriver ind.

I forhold til din problemstilling kan jeg godt se mening i at hvis man trækker flere saldobalancer ud, så er det måske ret svært at se hvorfra man har trukket dem.

Jeg synes jeg har hørt den før, men må indrømme at jeg ikke helt har kunne finde et indlæg på det som er opretterede inde for det seneste stykke tid.

Jeg vil dog meget gerne se om der er andre brugere som også godt kunne tænke sig at dette kom til at stå her.

Imens jeg lige sad og tænkte over manglen, så kom jeg lidt på en idé hvorpå man måske ville kunne løse det allerede nu. Hvis man opretter en ny konto i ens kontoplan som opretter som en "Overskrift" så kunne man kalde den firmanavnet og så ville det altid stå på kontoplanen. Jeg må dog indrømme at jeg ikke ved om det er okay at gøre i forhold til kontoplanen og regnskabet, men det ville løse problematikken.

Jeg håber det giver mening, eller så tænker jeg at jeg vil lade indlægget lægge i en 14 dages tid og se om der også at andre brugere som ønsker dette.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller noget du ønsker at tilføje skal du endeligt bare kommentere på min kommentar, og så må du have en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Hej Helle.

Nu er vi godt nok lidt over de 14 dage, det undskylder jeg. Dog ser jeg ikke at behovet for denne idé er vokset i forhold til at få firmanavnet på udskriften.

Derfor vil jeg selvfølgeligt stadig anbefale det forslag jeg kom med, måske om det faktisk kan anvendes. Hvis du er i tvivl omkring hvordan du kan lave det, så skal du ikke tøve med at kontakte vores support, ellers kan jeg også prøve at guide dig her.

På nuværende tidspunkt sætte jeg dette forslag til "Implementeres ikke" på baggrund af at vi har andre idéer som vi på nuværende tidspunkt overvejer og plukker fra. Du kan finde denne liste her.

Gå meget gerne derinde og stem nogen af de andre idéer hvis der er nogen af dem som giver mening for dig.

Hav en rigtigt god dag! :-)