Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afløftet moms bør fremgå af alle kontokort

0
Hej med jer,

I må meget gerne tilføje en kolonne på alle kontokort, hvor afløftet moms fremgår i kr. ud for hver postering. Lige nu kan man kun se momskoden på de enkelte konti. Det ville være rart, at man også kunne se moms beløbet.  

Med venlig hilsen

Isabella Lentge
i Forslag » Andet af (160 points)

2 Svar

Hej Isabella

Velkommen her på forum.

Det lyder da som et spænende forslag. Jeg har ikke hørt andre brugere som ønsker at se selve valutabeløbet på et kontoudtog.

Hvorfor ønsker du at du skal se dette beløb her, hvad skal det bruges til?

Lad mig høre fra dig. Så håber jeg at vi kan finde frem til meningen og se hvor stort behovet er for denne idé. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej igen,

Vi har specielt brug for det ved tjek af kundernes bogføring.

Hvis kunden eksempelvis har valgt forkert momskode, eller der i det hele taget ikke skulle have været moms på bilaget, er det nemt at se, hvor meget moms der skal korrigeres, når man kan se momsbeløbet i kr. på de enkelte kontokort.

Med venlig hilsen

Isabella Lentge
Forslag af (160 points)
Hej Isabella.

Du må undskylde jeg første fanger dig så sent. Desværre havde jeg ikke fået nogen tilbagemelding omkring at du havde svaret. Det sker på baggrund af at du har trykket besvar på dit eget indlæg, frem for at kommentere på mit. Det er en dårlig opsætning fra vores side, som jeg håber vi kan få ændret i fremtiden.

Nu fangede jeg heldigvis dit svar, og det giver mening hvad du siger. Enligt når du har momskoden, så kan man vil "Principielt" hurtigt udregne sin moms. Evt. trække den ud i excel og lave en udregning.

Jeg synes dog vi skal give hvert et forslag en mulighed for at blive taget i gennem. Derfor lader jeg indlægget lægge i 14 dage, så vi kan se hvor stort behovet er. Hav en fantastisk dag! :-)

Hej Isabella.

Så er jeg tilbage igen for at se på indlægget. Som det ser ud lige nu,kan jeg ikke se at der ser ud til at være et behov fra vores andre brugere i forhold til at få en momsbeløbs kolonne. Jeg tænker også det er ret så nemt at regne ud når endeligt man har brug for at vide det, men det betyder selvfølgeligt ikke at vi ikke skal gøre programmet nemmere at anvende.

Vi skal dog prøve at prioritere vores indlæg og vi prøver så vidt som muligt, at ramme de forslag vi ser har det største behov.

Du kan finde vores liste over de forslag vi overvejer lige nu, her.

Jeg må derfor afvise dit forslag for denne gang. Jeg håber dog at du fortsat vil komme med idéer til e-conomic,

Jeg vil ønske dig en rigtigt god jul, og et godt nytår!