forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Nem behandling af kontoudtog via smartinbox og betaling modul.

0
Hej alle.

Jeg sidder og irritere mig meget over at når man nu f.eks. modtager kontoudtog fra en leverandør via sin smart inbox, at man så ikke kan behandle/ lægge dem til betaling uden den skal bogføres.

Hvis den bogføres for at betale den igennem e-conomic vil den jo oprette den som en faktura og dermed passer saldoen ikke på leverandøren. Hvad gør andre ved denne problemstilling??

Den løsning jeg har benyttet mig af indtil videre, synes jeg er ganske "molboagtigt" idet kontoudtoget kommer ind i indboksen og derfra printer jeg den ud, betaler den via min netbank. Når så jeg afstemmer banken og finder posteringen opretter jeg det som en leverandørbetaling på den valgte leverandør for derefter at indscanne bilaget og vedhæfte posteringen i banken.

Det må kunne laves smartere.

F.eks. en funktion i indboksen der gør det muligt at sætte et leverandør kontoudtoget til betaling.

Billaget kunne den evt. gemme så det var muligt at vedhæfte under bankafstemningen.

 

Men det kan også være der kan være nogen smartere løsninger.

Ser frem til at høre hvordan andre løser denne udfordring??

 

Mvh. Mads Sørensen

- Mariagerfjord Vognmandsforretning.
spurgt 29 Okt, 2018 i Forslag » Indscanning af Mads K. R. Sørensen (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Mads.

Mange tak fordi du skriver ind.

Vi snakkede jo sammen omkring denne sag for et par dage siden. Jeg er enig i at det kunne være smart at vores smart-inbox kunne aflæse et helt kontokort og danne posteringer ud fra dette.

Du burde som sådan ikke behøves at bogføre dine posteringer for at smide dem til betaling, det kræver kun at de lægger i kassekladden.

Hvis der er nogen andre der har nogen gode arbejdsmetoder de anvender til at løse denne problematik, så kom meget gerne med dem her.

Jeg tænker at jeg vil lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid, for at se om der også er andre brugere der ønsker denne mulighed.

Lad mig høre fra dig hvis der endeligt er noget og så må du have en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Nov, 2018 Forslag af Charles Jensen (10,040 points)
Hej Mads.

Så er jeg tilbage igen med nyt. I forhold til at vores smart-inbox skal kunne indlæse kontoudtog, så er det på nuværende tidspunkt noget vi skal diskutere herinde, jeg vil prøve at tage idéen med til udviklingen og høre hvad de har at sige, da vi på nuværende tidspunkt alligevel er i smart-inboxens udviklings cyklus om man kan sige det sådan, synes jeg da at vi lige skal prikke idéen i deres retning. Jeg vil derfor vende tilbage når jeg har snakket med dem til vores næste udvikler møde.

Hav en fantastisk uge. :-)
i gang× 4
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”