Informizely customer feedback surveys

Nem behandling af kontoudtog via smartinbox og betaling modul.

0
Hej alle.

Jeg sidder og irritere mig meget over at når man nu f.eks. modtager kontoudtog fra en leverandør via sin smart inbox, at man så ikke kan behandle/ lægge dem til betaling uden den skal bogføres.

Hvis den bogføres for at betale den igennem e-conomic vil den jo oprette den som en faktura og dermed passer saldoen ikke på leverandøren. Hvad gør andre ved denne problemstilling??

Den løsning jeg har benyttet mig af indtil videre, synes jeg er ganske "molboagtigt" idet kontoudtoget kommer ind i indboksen og derfra printer jeg den ud, betaler den via min netbank. Når så jeg afstemmer banken og finder posteringen opretter jeg det som en leverandørbetaling på den valgte leverandør for derefter at indscanne bilaget og vedhæfte posteringen i banken.

Det må kunne laves smartere.

F.eks. en funktion i indboksen der gør det muligt at sætte et leverandør kontoudtoget til betaling.

Billaget kunne den evt. gemme så det var muligt at vedhæfte under bankafstemningen.

 

Men det kan også være der kan være nogen smartere løsninger.

Ser frem til at høre hvordan andre løser denne udfordring??

 

Mvh. Mads Sørensen

- Mariagerfjord Vognmandsforretning.
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Mads.

Mange tak fordi du skriver ind.

Vi snakkede jo sammen omkring denne sag for et par dage siden. Jeg er enig i at det kunne være smart at vores smart-inbox kunne aflæse et helt kontokort og danne posteringer ud fra dette.

Du burde som sådan ikke behøves at bogføre dine posteringer for at smide dem til betaling, det kræver kun at de lægger i kassekladden.

Hvis der er nogen andre der har nogen gode arbejdsmetoder de anvender til at løse denne problematik, så kom meget gerne med dem her.

Jeg tænker at jeg vil lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid, for at se om der også er andre brugere der ønsker denne mulighed.

Lad mig høre fra dig hvis der endeligt er noget og så må du have en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Mads.

Så er jeg tilbage igen med nyt. I forhold til at vores smart-inbox skal kunne indlæse kontoudtog, så er det på nuværende tidspunkt noget vi skal diskutere herinde, jeg vil prøve at tage idéen med til udviklingen og høre hvad de har at sige, da vi på nuværende tidspunkt alligevel er i smart-inboxens udviklings cyklus om man kan sige det sådan, synes jeg da at vi lige skal prikke idéen i deres retning. Jeg vil derfor vende tilbage når jeg har snakket med dem til vores næste udvikler møde.

Hav en fantastisk uge. :-)
Hej igen Mads.

Jeg skriver til dig grundet at jeg nu har fået svar på hvad de synes om idéen med at smart-inboxen skal kunne læse kontoudtog.

Idéen er enligt meget god, men det er ikke et fokus de vil se på lige nu. Deres primære fokus er at smart-inboxen skal kunne læse fakturaer og kreditnotaer mere effektivt. På nuværende tidspunkt læser den ikke fakturaer til fuld punkt og prikke, og man ser på nuværende tidspunkt på at skabe en ny aflæsnings metode som forhåbentligt kan gøre smart-inbox mere effektiv.

Når det så er sagt, så må jeg nok sige at denne idé ikke bliver implementeret inden for en længere periode, indtil smart-inboxen med sine nuværende opgaver bliver bedre. Derfor sætter jeg lige nu dette indlæg som "Implementeret ikke" jeg vil ikke have du skal vente yderligere på et svar, som jeg ikke kan give dig hurtigere end hvad jeg ved.

Tak fordi du skrev ind og hav en rigtigt god dag.