Informizely customer feedback surveys

2. godkender på ændring af leverandørstamdata

0
Hej

Er der tanker om at sætte en mulighed op for at kræve en 2. godkender på ændringer af leverandørstamdata, samt oprettelse af ny leverandør, specielt i relation til betalingsoplysninger, sådan at dette ikke kan ændres af en person, men kræver en godkendelse af en anden bruger før det slår igennem?

Med venlig hilsen

Sandra
i Forslag » Andet af (150 points)

1 Svar

God dag Sandra.

Mange tak for dit indlæg.

Hvad havde du i tankerne omkring denne anden godkender før ændringer sker? Jeg har ikke umiddelbart hørt om dette ønske før, men jeg vil meget gerne høre om hvad du præcist skal bruge det til, så kan vi da tage stilling til om det giver mening og se om der også er andre brugere der kunne være interesseret i dette.

Hav en rigtigt god torsdag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Min tanke med dette forslag er, at man ikke kan få lov til at lave ændringer til leverandørstamdata med mindre der er en anden der er inde og godkende disse ændringer. Så altså det samme om i banken, hvor vi ikke kan få lov til at foretage betalinger uden at der er to godkendere af dem - så den er ligger dem ind og så en anden der reviewer og godkender.

Formålet med forslaget er, at man ikke står i en situation, hvor en enkelt medarbejder kan gå ind og ændre f.eks. en leverandørs kontonr. til sit eget uden at det bliver opdaget, fordi der så er en anden der skal ind og godkende ændringen. Hvis denne godkendelse ikke sker, så vil ændringen ikke slå igennem systemet, og det oprindelige kontonr. vil fortsat blive anvendt.

Håber dette afklare dit spørgsmål ellers må du endelig lade mig vide.

Med venlig hilsen

Sandra
Hej Sandra, jeg håber din weekend har været god.

Tak for svaret. :-)

Det ser jeg da god mening i, men jeg tænker måske det ville give bedre mening at have godkendelsen i selve betalingflowet?

Det er ihvertfald her vi tit oplever at vores brugere ønsker at der skal være en godkendelse, når der er en som har set fakturaerne i gennem og godkendt dem.

Jeg synes dog selvfølgeligt at vi skal se på din idé, men jeg har ikke hørt dette ønske før. Jeg synes derfor vi skal se om der også at andre brugere som ønsker denne idé, for så skal vi selvfølgeligt se på den. Jeg vil lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid så vi kan se på hvor mange der ønsker denne idé.

Så høre du fra mig når vi lige har set behovet, så vi ved om vi skal prioritere denne idé frem for alle de andre gode idéer som vi på nuværende tidspunkt overvejer.

Hav en rigtigt god uge. :-)
Hej Sandra, så er jeg tilbage igen.

Jeg har holdt øje med dit indlæg for at se om der har været andre brugere der også ønsker at der skal godkendes før man kan ændre eller oprette nye leverandører. Jeg ser dog ikke at der er andre brugere som har dette behov. Jeg tænker måske også det giver mening at godkendelsen sker inden man f.eks. betaler en leverandør. Her kan man jo altid bekræfte om dataen er korrekt, og evt. ændre den skulle det være galt.

Jeg vil derfor sætte det indlæg til "Implementeres ikke" men vi har et godkendelses flow på vej, som måske kan hjælpe med denne problematik. Jeg skal nok informere dig om når vi får dette implementeret.

Hav en rigtigt god uge! :-)