forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forfaldne beløb & åbne poster

0
Hej,

Jeg er rigtig ærgerlig over at vi som revisionsselskab har fået to eksisterende kunder over på e-conomic, og efterfølgende opdage at det ikke er muligt at udsende kontoudtog, som viser de forfaldne beløb og en samlet forfalden saldo.

Ligeledes undrer jeg mig meget over at det ikke er muligt, i et kontoudtog med alle poster, at vise hvilke poster som er åbne.

I min verden er det da helt uhørt at et økonomisystem, og særligt i den størrelse, som e-conomic efterhånden har, at det ikke er en mulighed!?

Det har jo for flere en virkning, at der på kontoudtoget står en forfalden saldo, i forhold til at fremskynde en betaling og der er faktisk flere af kunderne i disse to selskaber, som allerede efterspørger det efter første udsendelse af kontoudtog.

Når vi nu skal rykke vore kunder og bede dem indbetale den forfaldne saldo, skal vi enten manuelt beregne det (og her er nogle gange mange poster) eller udtrække en debitorsaldoliste til Excel og finde beløbet deri. Det er vel egentlig ikke meningen med e-conomic, som med f.eks bankafstemning og automatisk aflæsning af bilag mv. har til hensigt at gøre tingene nemmere, men en ganske simpel ting, som at lave et kontoudtog med en forfalden saldo og specificere åbne poster, er ikke muligt....!?

Håber meget at I vil kigge på dette snarest, da dette er meget utilfredsstillende for vore kunder og dermed naturligvis også os!
relateret til et svar til: Dynamisk felt, forfalden saldo
spurgt 25 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af KirstenVR (460 points)

1 Svar

Hej Kirsten og tak for dit forslag,

Jeg er ikke helt med på, hvor det går galt henne.
Som jeg forstår det vil du gerne kunne sende et kontokort med de faktura, hvor kunden kan se, hvad de mangler at betale. Hvis du sender et kontokort og vælger kun at se åbne posteringer, så vil systemet selv beregne det forfaldne beløb og vise det på kontokortet. Det virker både med fuldt udlignede og delvist udlignede posteringer.
Du kan så også vælge at sende et samlet kontokort med alle poster og her vil alt så komme frem. Det er uagtet, hvad der er betalt og ikke er betalt.

Vil du prøve at beskrive, hvorfor det ikke virker for jer at sende et kontokort med kun de åbne poster?

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”