Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fast tekst i 'Øvrig reference' på fakturaer ved abonnementer

+1
For nogle bestemte af vores kunder har vi brug for at kunne skrive en tekst i feltet 'Øvrig reference', som går igen ved abonnementskørsel. Som det er nu, skal vi ind manuelt på den enkelte faktura og tilføje tekst i 'øvrig reference'. Hvis man kunne knytte en bestemt 'øvrig reference' fast til den enkelte kunde - ligesom man kan knytte en kontaktperson - så ville det være en stor hjælp.

Mvh Mette / SP
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (220 points)

1 Svar

God dag Mette.

Mange tak fordi du skriver her på forum.

I forhold til din idé har vi faktisk set denne idé før tilbage og har faktisk haft den oppe og vende i år.

Jeg ved at det blev besluttet at den ikke skulle implementeres grundet at udviklingen har valgt at prioritere vores ressourcer andre steder i programmet. Jeg ved at det var et ret stort ønske, og derfor tænker jeg at vi måske skal prøve at give den endnu et go, hvis der er stor nok opbakning.

Du kan se det andet indlæg her.

Jeg tænker at jeg vil lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid for at se om vi ikke kan samle flere bruger som ønsker denne idé. Hvis der er nok, så kan det være vi skal få denne sat på vores overvejet liste. Gå endeligt ind i den anden tråd og stem den op så vi kan bygge flere brugere på den, så kan vores udviklere også se behovet.

Jeg håber det giver mening, og hvis du har nogen spørgsmål. så kommenter endeligt på mit svar.

Hav en fantastisk dag! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

God dag SP.

Så er jeg tilbage igen med nyt. Vi kommer på nuværende tidspunkt til at stå fast med at prioritere vores ressourcer på vores overvejede forslag.

Dem kan du finde her.

Jeg synes dog det ville give mening at gå ind på det andet oplæg som jeg linkede tidligere og gav den en stemme op.

Jo flere stemmer indlæggene har, jo højere op lægger de hos os. Derfor ville det faktisk skubbe den op, og hvis vi får den skubbet nok, vil jeg også mening at vi skal tage stilling til den.

Jeg vil takke dig for dit indlæg og ønske dig en god dag.