Informizely customer feedback surveys

Månedsrapport

0
Kan i ikke oprette en rapport, så man kan få afdelingsregnskab og resultatopgørelse måned for måned sammen med en akkumuleret ÅTD.

Det er tosset at man skal exportere måned for måned for at kunne lave en sådan oversigt, som vel nærmest er noget der bliver brugt standard på ledelsesmøder/bestyrelsesmøder.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej og velkommen her på forum SHE.

Tak fordi du skriver.

Okay, så denne rapport ville skulle kunne vise din resultatopgørelse samt et afdelingsregnskab side om side, samt at det til sidst bliver akkumuleret til sidst?

Jeg kan sagtens godt se mening i denne rapport, og du har helt ret i at vi på nuværende tidspunkt skal trække både en resultatopgørelse for sig selv og derefter en afdelingsopdelt resultatopgørelse for at kunne sammenligne dem.

Jeg synes at have hørt den et par gange og vil meget gerne se om der også er brugere her på forum som er enige i at vi skal have denne rapport, så uden for meget diskussion vil jeg lade dette indlæg lægge her på forum i 14 dage for at se om der også er andre brugere der bakker denne idé op.

Lad mig endeligt høre fra dig hvis jeg har misforstået noget, og hav en rigtigt god torsdag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej SHE.

Jeg har holdt øje med dit indlæg, og jeg må undskylde og sige at dette ikke bliver implementeret på nuværende tidspunkt. Vi arbejde sammen med Visma om at få lavet et nyt rapport systemet, men det er stadig ret så meget fremme i tiden. Hvis vi skulle komme i en diskussion om hvad der ønskes, skal jeg nok medtage alle indlæg til vores rapporter.

Jeg vil ønske dig en rigtigt god dag! :-)