Informizely customer feedback surveys

Sammenkæde udgifter med faktura

0
Hejsa

Vi vil gerne kunne sammenkæde de faktura vi sender til vores kunder, med de udgiftsbilag/regninger som vi modtager fra vores underleverandører, som relaterer til samme varekøb.

På den måde vil vi kunne tracke profit helt ned på fakturaniveau, og samtidig bruge det som en sikkerhed for at de faktura vi modtager fra underleverendører på varekøb matcher op i mod et kundekøb.

Er det muligt på en eller anden måde?

PFT
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

2 Svar

Brug lagermodulet, det er vist den eneste reelle mulighed.
Spørgsmål af (26.4k points)

Hej og tak for dit forslag,

Jeg kan se Erik allerede har kommet med et bud på en vej du kan gå.
Inden jeg kan sige om det er den rigtige måde at gøre det på, så vil jeg gerne have en bedre forståelse af, hvordan du arbejder og hvordan det skal fungere. 

Du nævner, at du gerne vil kunne tacke profit helt ned på fakturaniveau. Her kunne lagermodulet måske hjælpe dig, da kostprisen på varerne vil lagt ind som omkostning på de enkelte linjer. Når du modtager en leverandørfaktura, hvordan skal den så føres over på en faktura? Du må meget gerne beskrive det med et eksempel, så jeg er sikker på, at jeg forstår det korrekt. 

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (101k points)