Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valuta i bankmodulet

+1
Hej,

Vil det være muligt at tilføje hvilken valuta betalingen er i, nå rman downloader betalingsmodulet i excel? På den måde vil kan kunne trække alle betalinger af en omgang - ligesom man kan og gør det i Reviso. Dette vil være en KÆMPE hjælp, da vi ugentlig bruger mange mandeitmer på at hende betalinger ned fra vores mange selskaber.

 

Tak!
i Forslag » Andet af (170 points)

Det var da en super god ide yes

Hej Thomas.

Mange tak fordi du skriver her på forum.

Jeg skal lige være helt sikker på hvad vi præcist skal se på her. Er det i forhold til eksporten af betalinger under "Regnskab -> Bank -> Betalinger"?

På nuværende tidspunkt kan du nemlig sagtens eksportere i flere forskellige valutaer. Der vil altid være muligheden for at skifte valuta herunder hvis du kigger her: https://www.screencast.com/t/QqoP3HMzduX1

Du vil altid kunne vælge de valutaer du har sat på dine leverandørfakturaer.

På den vis kan du eksportere filer ud i de valuta du ønsker.

Forstår jeg din problemstilling korrekt? Ellers vil jeg meget gerne høre om hvor i programmet vi kigger og hvad du præcist bruger disse filer til.

Hav en fantastisk dag.
Hej Charles,

 

Ja, det er i forhold til Regnskab -> Bank -> Betalinger. Jeg er godt klar over man kan eksportere i forskellig valuta - men man skal vælge en separat valuta hver gang. Når man har eksporteret, så fremgår det ikke af udtrækket hvilken valuta det er for. Det er her jeg mener at valuta burde fremgå af eksporteringen, på samme måde som det gør i jeres søster selskab Reviso. Hvis valuta kunne fremgå af denne oversigt, så ville man også kunne skære det ned til kun at lave 1 udtræk, da valutaen ville være tagget pr betaling.

 

Lad os sige jeg har betalinger liggende i samtlige valutaer i verden, dvs. 180 forskellige valuta - så skulle jeg lave 180 forskellige udtræk for at få et overblik.

 

Havde valuta været tagget pr betaling, så kunne vi skære det ned til 1.

1 Svar

Ahh okay, så du tænker at den skulle kunne trække en betaling i alle valutaer i en fil?

Forstår jeg det korrekt? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

Ja, det er lige præcis hvad jeg kunne tænke mig. Er det noget i vil kunne implementere?
Det må vi undersøge herinde, jeg er sikker på at de fleste ting kan laves. Det handler alt sammen og prioritering af vores ressourcer, og selvfølgeligt også om banken i så fald ville kunne forstå en sådan fil, men det tænker jeg også vi undersøger herinde hvis vi skulle implementere denne idé.

I forhold til om vi skal implementere denne idé frem for andre, så vil jeg gerne se hvor mange andre brugere der kunne være interesseret i at vi får denne mulighed.

Jeg vil derfor lade dette indlæg lægge i nogen uger, og se hvor mange andre brugere der også kunne ønske denne idé. Lad os se om andre bruger stemmer ja, og om der ellers er nogen der kunne have tilføjelser til idéen.

Jeg vender tilbage og så må du have en fantastisk dag! :-)
Hej igen,

I har allerede lavet dette i Reviso - så det burde vel ikke være det store der skal laves?
Hej Thomas.

Det ville da også være fedt hvis vi kunne tage det fra Reviso. De høre egentligt ikke til Visma længere, så desværre ville det nok være lidt tyveri at hapse det derfra.

Dog hvis de har det, så må det om ikke andet betyde at det ihvertfald burde være muligt at lave. Lad os se hvad behovet dog er. :-)

Hav en god weekend!
Hej Thomas.

Lige en update, jeg blev fanget af idéen omkring at Reviso havde muligheden, så jeg gik ind og oprettede en konto derinde for at se det i aktion. Jeg kan dog desværre ikke finde denne funktionalitet, jeg ville derfor lige høre dig omkring om du havde erfaring med at trække sådan en betalings fil, det kunne nemlig være rigtigt fedt at kunne tage det med til udviklingen og vise dem at muligheden er der.

Jeg snakkede med mine forum kollegaer omkring sagen, hvori vi tidligere skulle have haft idéen med til udviklingen, men fik at vide at det var en begrænsning som opstår på bank siden, det må jeg dog lige undersøge nærmere også.

Lad mig endeligt høre fra dig, så håber jeg vi kan finde noget konkret at tage med.

Hav en rigtigt god weekend. :-)
Hej Charles,

Har du mulighed for at sende mig en mail, så kan jeg sende eksempler der igennem?
Hvis du sender dem til info@e-conomic.dk og skriver Charles Jensen på den, ville det være fantastisk!

Tusind tak Thomas! :-)
Hej Thomas. Jeg tog snakken med vores udvikling for at høre omkring hvorfor vi på nuværende tidspunkt ikke kan overføre en betalings fil i flere valuta.

I første omgang vil jeg meget gerne høre om hvilken bank du anvender sammen med Reviso. De fleste udenlandske banker anvender XML format, og kan derfor formodentligt tage imod flere valuta, dog oplever vi ikke at det samme er tilfældet for de danske banker.

Så som udgangspunkt selvom vi skulle se på at få det lavet, og idéen er god, så er vi bange for at begrænsningen i dette tilfælde ikke lægger hos os, men selve bankerne.

Lad mig lige høre hvilken bank du bruger og om du i dette tilfælde anvender flere? Ellers må vi undersøge om bankerne måske har skiftet mening. :-)
Hej Charles,

Vi bruger SEB, og de kan godt administrere det. Men i dette tilfælde, så skal jeg faktisk ikke bruge valutaen til at overføre direkte til vores bank,men for at afstemme med vores egne excel-ark. Så det vil ikke være noget stor integrations arbejde der skal sættes igang, kun en tilføjelse af valuta i udtrækket og mulighed for at se alle betalinger på en gang.
Hej Thomas, så det er egentligt ikke til banken, men mere for at du får muligheden for at systemet opretter betalingerne for dig, og på samme tid får et udtræk som viser flere valuta på en gang, så du kan afstemme med denne liste?

Man kan sige at det jo ikke helt præcist er det som vi bruger denne betalings fil til og heller ikke det man som regel bruger selve modulet til.

Måske om vi skal prøve at finde et alternativ i så fald, jeg tænker nemlig ikke at det ville give mening at lave om i betalings modulet, det ville kun skabe yderligere forvirring hvis vi tilføjede valuta, og vores brugere alligevel ikke ville kunne bruge disse filer i deres respektive banker.

Nu hvor vi dog har forståelsen, tænker jeg måske det kunne give mening at man kunne trække en liste ud f.eks. via vores posterings træk under "Rapporter -> Posteringer" her kan du faktisk trække en liste med alle dine betalinger hvor alle valutaer medtages, men omregnes til din grundvaluta. Jeg tænker det måske ville give mening at se om vi ville kunne oprette en fil med alle valuta, som du så kan bruges til at afstemme. Hvad er det du præcist afstemmer?

Hvad synes du om den her idé? :-)

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk uge!