Ændre betalingsbetingelser for en række kunde/kundegrupper på 1 gang

0
Ville være rart at kunne ændre betalingsbetingelser (fra fx 10 dage til 14 dage ) for en række kunder eller kundegrupper på én gang.

Lige nu skal jeg ind under hver enkelt kunde og ændre betalingsbetingelserne.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej og velkommen til forum Anderssandfuss.

Tak fordi du skriver til os her på forum.

I forhold til din problemstilling så kan du faktisk godt ændre betaling betingelserne på flere af dine kunder på en gang. Hvor bekendt er du med vores import/eksport funktion?

Du kan nemlig eksportere en liste med alle dine kunder. Du kan eksportere dem lige her ved at følge denne guide. Du skal eksportere den liste som hedder "Kunde.csv" når du har denne liste kan du sortere den i excel efter kundegruppe hvis det er en bestemt kundegruppe du ønsker at ændre betalingsbetingelsen på. Så gemmer du listen ned til import.

Når du har listen klar kan du følge denne guide.

Så er det bare at vælge at du skal opdatere i betalingsbetingelsen og så ville de alle blive ændret. Hvis du ønsker det, så skal du altid være velkommen til at kontakte vores support på 88 20 48 40 mellem 09:00 - 14:00 alle hverdage, eller på vores chat som har åbent Mandag - Torsdag kl. 09:00 - 18:00(Fredag 09:00 - 14:30).

Jeg vil også meget gerne gå mere i dybden med det her hvis du ønsker det.

Om ikke andet håber jeg ihvertfald det hjælper dig afsted med din problematik, ellers så lad os endeligt høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)