Informizely customer feedback surveys

Genvejstast til dags dato i datofeltet

0
Hej!

Jeg vil gerne foreslå, at der skabes to genvejstaster i datofelterne: én som er regnskabsårets startdato og én som er dags dato - det vil hjælpe utroligt meget når man skal trække på datoer.

Med venlig hilsen

Rikke Olesen
i Forslag » Andet af (170 points)
Ja, det kunne spare meget tid i dagligdagen at få nogle genvejstaster f.eks til dags dato. Synes faktisk generelt der mangler genvejstaster i systemet. Ved godt at man mange gange kan navigere rundt med tab-tasten, men det giver rigtig mange ekstra tastetryk.

Hej Rikke.

Tak for indlægget. :-)

I første omgang vil jeg lige linke til vores guide med alle vores genvejs taster i tilfælde af at du ikke har set denne. Vi har dog ikke den genvej som du ønsker, men det er altid godt at være bekendte med dine muligheder når vi alligevel snakker om genvejs taster.

I forhold til dit ønske om denne specifikke mulighed, skulle det så være i hele programmet at du skulle have denne mulighed, eller havde du et specifikt sted i tankerne? Hvilken tast tænker du der ville give mening?

Jeg har ikke hørt andre brugere som har ønsket flere genvejs taster, men hvis der er mange brugere som er enige i dette opslag, så kan det da være vi skal prioritere genvejs taster frem for de allerede overvejede opslags som vi har på nuværende tidspunkt.

Du kan se vores overvejede forslag her.

Hav en rigtigt god dag. :-)

Hej Charles,

Tak for din mail

Der er mange steder denne genvejstast kunne være relevant (stort set alle de steder hvor man kan bruge dags dato) bla. i undermenuen rapporter, men også i kontokort mv kan det være aktuelt.

Jeg kan jo foreslå ctrl+d for dags dato og måske ctrl+o for regnskabsårets første dag (opening)

mvh Rikke
Hej Rikke.

Så er jeg tilbage igen.

Jeg har allerede fået andre indlæg der omhandler vores genvejs taster, derfor tager jeg dit indlæg med op til vores udvikling for at høre om hvad vores planer generelt er med genvejs tasterne i e-conomic.

Det er ikke sikkert at dette bliver implementeret i første omgang, eller at det bliver præcist disse taster der udgør genvejen.

Dog vil jeg lige undersøge om det kunne være noget de ville have tid til at kigge på. Jeg vender derfor tilbage efter vores næste udvikler møde, så ser vi hvad de synes.

Hav en rigtigt god dag! :-)

Hej igen Rikke og Tina.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold til idéen med genvejs taster så vil vores udvikling på nuværende tidspunkt ikke se på disse genvejs taster. Det kommer på baggrund af at vores udvikling gerne vil finde de genvejs taster som de mener er mest intuitive og som giver mest mening for flest af vores brugere, samt at vi ikke rammer nogen af de genvejs taster som de browser vi understøtter allerede anvender. Jeg må derfor afvise dette indslag for nu.

Der er dog kommet en opdatering som måske kan hjælpe jer på vej, ihvertfald når man søger under rapporter. Hvis man sidder og søger på dato under en rapport, så vil der nu være denne pil.

Hvis du anvender den så kan man nu vælge nogen dato specificeringer, som måske kan hjælpe jer på vej. Det er ikke direkte en genvejs tast, men ihvertfald en mulighed.

Jeg undskylder at det ikke blev til mere og jeg vil ønske jer en rigtigt god jul og et fantastisk 2019!

1 Svar

Hej igen Rikke.

Det er så fint at du også kommer med forslag til knapperne. Vi skal selvfølgeligt passe på at det ikke er en genvejs tast som en browser også anvender. Ctrl + D opretter f.eks. et nyt bogmærke i google chrome. Det er dog en mindre detalje da selve knap valget nok er mere op til os, end jer som brugere, men det er altid godt at vide hvad der ville give bedst mening, og så må vi prøve at ramme en knap som er så tæt på som muligt.

Jeg har fået flere indslag omkring genvejs taster på det seneste så jeg vil prøve at samle lidt til bunke. Jeg vil også lade dit indlæg lægge i 14 dage for at se om der er andre bruger som også ønsker denne genvejs tast.

Hav en rigtigt god onsdag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)