Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Pct på afvigelse fra sidste år

0
Hej

Vi har flere kunder der forespørg på pct afvigelser på sidste års tal og ikke kun på indeværende års tal i resultatopgørelsen. Er det muligt at få denne funktion på?
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej og velkommen til forum Nina.

Mange tak fordi du skriver et forslag. :-)

I forhold til resultatopgørelsen, så undrer jeg mig lidt over hvad du præcist ser på. Så vidt jeg kan se har vi ikke en muligheden for at se procent afvigelser på indeværende år. Hvad tænker du helt præcist at den skal vise, og hvad har du præcist søgt op?

Lad mig høre fra dig, så kan jeg forhåbentligt få en bedre forståelse af hvad vi præcist kigger på og hvad der skal laves.

Hav en god torsdag. :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Nina.

Da jeg ikke har hørt fra dig sætter jeg denne sag til "Implementeres ikke". Lad mig høre fra dig hvis vi fortsat skal se på idéen.

Hav en god weekend. :-)