Informizely customer feedback surveys

Kassekladde udprintes før bogføring

+1
Forslag: E-conomics skal gemme gamle kassekladder. E-conomics skal spørge om man vil udprinte kassekladde, før den bogføres.

Har netop lavet en kassekladde og bogført den efter kontoudtog. Æv æv, jeg glemte at printe den ud og den kan ikke findes i systemet igen.

Posteringerne for dagen kan findes og printes, men de kommer ikke i bilagsorden.

Burde systemet ikke gemme kassekladden, så den kan findes og printes ud igen?

Som minimum vil det være smart systemet spørger efter om man vil udprinte, i forbindelse med man trykker på "bogfør".
i Forslag » Andet af (130 points)
Enig, i Kompas DBX kunne man ikke bogføre, hvís kasserapporten ikke var udskrevet. Det ville være rart, hvis E-conomic gjorde det på samme måde. I øjeblikket skal man belaste musearmen ved at klikke oppe i højre hjørne for at få en udskrift, det er upraktisk placeret. Fint nok, at man så kan hente kasserapporter senere, men vi skal arbejde og sælge, ikke sidde og lede efter gamle kasserapporter.

1 Svar

God dag Seadog.

Mange tak fordi du skriver her på forum.

I forhold til din problemstilling så vil jeg faktisk allerede nævne nu at e-conomic faktisk gemmer dine kassekladder for dig. Vi har nemlig en log, som logger de kassekladder du bogføre i nummerorden. Hver en bogføring giver et nyt nummer. Dette nummer kan findes ved at gå ind under "Det orange tandhjul oppe til højre -> Alle indstillinger -> Log til venstre -> Søg i handling efter kladde bogført" så vil du få dine kladdenumre op. Hvis du f.eks. gerne vil se den seneste bogførte kassekladde kan du tage det seneste nummer og gå ind under "Regnskab i toppen til venstre -> Søgning og lister til venstre -> Posteringer (find bilag)" herinde kan du søge i fra og til kladde nr. Så vil du faktisk kunne se den seneste kassekladde som er bogført og herfra printe den igen.

Jeg håber mit svar giver mening ellers så lad mig endeligt høre fra dig, og hvis det ikke virker så lad os da se på dine behov.

Hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
God fredag til jer. :-)

Tak for svaret.

Jeg vil også mene at idéen er god. Det kunne godt give mening at systemet skulle spørge en om man ville printe kasserapporten, når man bogføre. Jeg vil dog vende den og sige, at det også kommer til at generere et ekstra klik for alle de brugere som på nuværende tidspunkt måske ikke ønsker at udskrive kasserapporten lige direkte.

Alt dataen eksistere digitalt og derfor oplever vi også mange brugere som slet ikke printer deres kasserapporter. Der ville denne besked omvendt komme til gene. Som sagt kan vi sagtens genfinde gamle kassekladder og bogføre dem derfra.

Jeg vil derfor på nuværende tidspunkt undskylde og sige at dette ikke bliver implementeret i denne omgang. Der findes muligheder for at lave udtræk, og jeg ser hellere at vi vender fokus på nogen af de ting som vores program på nuværende tidspunkt ikke kan gøre.

Jeg vil ønske jer en rigtigt god weekend.