Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rullemenuen i bankafstemning

0

På et tidspunkt har I ændret, så når man har flere konti i sin afstemning, så "starter den forfra" i rullelisten når man kigger, i stedet for at blive ved den sidst markeret og man kan fortsætte derfra med at kigge i konti. Når man har over 20 konti som jeg skal igennem, ville det være rart (som tidligere) at automatisk stå på den sidst markeret/afstemte når man "åbner" rullelisten. Ved ikke om det er helt til at forstå, håber. Det er noget som har været sådan tidligere, men I har ændret ca før sommerferien. 

i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

God dag pj.

Mange tak for dit indlæg på forum og velkommen til.

Ahh ja, det er helt korrekt at vi før i tiden viste de seneste man havde arbejdet med. Grunden til at vi ikke gør dette længere, er faktisk for at få systemet til at arbejde hurtigere. Vi har gjort sådan at systemet henter ens posteringer som man ruller i gennem dem, i stedet for at hente det hele på en gang. Det betyder dog også at du selvfølgeligt bliver tvunget til at rulle det i gennem igen, da den ikke har hentet alle detaljer ned fra starten.

Hvis vi skulle gøre det på den gamle vis, ville det betyde at vores bankafstemning igen ville have problemer i forhold til farten.

Jeg vil derfor meget gerne se hvor mange der ønsker det som det plejer at være. Jeg håber også at du kan mærke forskel på hastigheden i bankafstemningen nu.

Jeg vil derfor lade indlægget lægge i 14 dage, så kan andre brugere stemme forslaget op, og så kan vi se hvor mange der ønsker dette.

Hav en rigtigt god dag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
God dag PJ.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

Jeg vil allerede starte med at sige at det ikke bliver en ændring vi kommer til at foretage. Som sagt lavede vi primært ændringen for at øge farten i vores bankafstemning. Heldigvis skete den ønskede effekt i forhold til vores ændring.

Da vi ikke umiddelbart ser brugere som ønsker denne idé, vil vi ikke gøre med den på nuværende tidspunkt. Jeg lader selvfølgeligt indlægget stå åbent, og hvis vi pludselig ser et stort behov, så re evaluere vi selvfølgeligt om vi ikke skal foretage ændringen.

Jeg håber du fortsat vil komme med idéer til e-conomic, og så vil jeg ønske dig en rigtigt god uge. :-)