Informizely customer feedback surveys

Forslag til ekstra genvejstaster (vat+ og vat-)

0
Halløjsa. Shit det nye design er fint! I love it! However, lige et forslag - i "Ny fakturalinie" vil det være mega fedt om man kunne bruge [ctrl] + [numpad +] for at tilføje moms til beløbet og [ctrl] + [numpad -] for at trække fra, når man står i beløbsfeltet... Så vil man kunne taste beløbet incl. moms, og trykke [ctrl] + [numpad -] for at få beløbet uden moms... For den sags skyld kunne det måske bruges i beløbsfelter over alt i e-conomic... Har lige smidt et hurtigt eksempel sammen til jer: https://jsfiddle.net/tsfnmLxd/3/

Anyhow, hav en fantastisk dag <3
i Forslag » Andet af (260 points)
opdateret af

1 Svar

God dag TriXxieDK.

Tak for dit indlæg og velkommen til forum! Sikke dog en fantastisk idé, jeg er vild med det! :-)

I forhold til dit forslag, så lyder det som en rigtigt god idé, så er spørgsmålet bare hvilken momskode den skal tage højde for. Man kan sige at vores f.eks. fakturaer tager højde for momsen på baggrund af den momszone som er opsat på kunden. Skulle denne knap gøre det muligt at skifte i mellem de 4 forskellige momszoner som kan vælges på kunden, eller hvordan tænker du det skulle fungere?

Fedt du kan lide vores nye design!! Hvis du har noget feedback til vores nye layout, så vil jeg da også meget gerne høre det!

Lad mig høre fra dig og hav en rigtigt god dag!! (^_^) /

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Oh right, man skal jo lige tage højde for en momskode. Det må nødvendigvis være den momssats som varelinjen omhandler - Så det kan jo defaulte til nul (funktionen er inaktiv) og når der vælges en vare bruges dens momssats som udgangspunkt for udregningen. I forhold til funktionaliteten forestiller jeg mig den som demonstreret i den JSFiddle jeg lavede link til - Prøv f.eks. at skrive "100,25" i feltet og tryk [ctrl]+[numpad +]. Nu er eksemplet jo bare hardcoded til at bruge DK moms på 25% men momssatsen vil så komme fra den valgte vare.

Hvis du vil have yderligere forklaring er du velkommen til at ringe på tel. 35 11 11 25 - det går ofte hurtigere at tale end det gør at skrive ;)

Sååå, WOW hero - Tyrande? Illidan? Malfurion? Hehe, det var hvis et sidespor ;)
Godmorgen TriXxieDK.

Jeg skulle også bare lige være sikker på at vi lige havde alle detaljer med, men det giver rigtigt god mening hvad du siger. Man kunne jo sige at denne genvej om ikke andet skulle tage højde for den momszone som kunden i så fald er sat op med, og genvejs tasten i så fald endte kunne shift mellem de 4 momszoner som er i e-conomic, eller at den skifter mellem hvad kunden er sat op til, samt "Ingen moms". Det tænker jeg dog vores udviklere må gøre op med så vidt at det giver mening at vi tager denne idé videre.

Jeg har på det seneste også fået flere forslag til genvejs taster så måske om det skulle være nu vi kiggede på vores genvejs taster? Jeg vil dog gerne se om der er andre brugere der føler dette giver mening, så derfor vil jeg lade indlægget lægge i en 14 dages tid. Om ikke andet vil jeg ihvertfald samle en bunke med forslag til nye genveje, så vi har en større idé omkring hvad i som brugere faktisk ønsker.

For at følge siddesporet må jeg indrømme at jeg altid har været mere en Starcraft type end Warcraft. Da jeg dog startede herinde tænkte jeg det 100% samme. Hvor tit søger man en stilling som WOW hero? Hvis jeg kunne tjene penge ved at sidde og spille PC, så ville jeg da heller ikke klage. :-D

Hav en rigtigt god Onsdag!
Super fint :) I am here, in the shadows, så du er velkommen til at call down the thunder hvis du skal bruge mere info fra mig.

En taro Adun!
//TriXxieDK
Hej TriXxieDK.

Så er jeg tilbage igen, der gik lige lidt længere end forventet.

Som det ser ud nu vil jeg lige forsøge at tage en snak med udviklingen omkring hvad vi skal gøre når det kommer til genvejs taster. Der er mange steder i programmet de kunne være brugbare. Vi skal selvfølgeligt undgå at vi bruger browser specifikke genveje, jeg kan se at nogen af vores gamle genveje nemlig gør dette, så det kunne give mening at høre dem ad omkring det.

Jeg har haft flere indslag omkring genvejs taster, så jeg tænker at jeg da lige vil høre udviklingen ad og høre om de har planer om hvilken vej de vil gå med dem, og om det er noget vi ville kunne prioritere.

Derfor tager jeg ikke direkte dette forslag med, men tager mere snakken op omkring hvad planen er indtil videre, og om vi i så fald burde samle til bunke.

Du høre fra mig når jeg ved mere, og så vil jeg ønske dig en rigtigt god uge! :-)
Hej TriXxieDK.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt. I forhold til selve idéen med denne moms genvejs tast, så kunne vores udvikling godt se mening i det. Dog selvom at det giver mening, så vil de gerne lave nogen genvejs taster som de mener gør det så intuitivt for så mange brugere som muligt, uden at det også går ind og rammer en browser genvejs tast. Selvom denne idé ikke gør det, så vil de hellere lave en større gennemgang af genvejs taster når de finder frem til noget som giver mening og som de mener vil give mening for alle vores brugere.

Jeg må derfor afvise idéen for denne gang, og det undskylder jeg. Så desværre kan jeg ikke give dette som julegave i år.

Jeg håber dog at du fortsat vil komme med idéer til os her på forum, og så vil jeg ønske dig en rigtig god jul og et fantastisk 2019!