bogføring af datointerval i superkladdem

+1

Hej, lige et ønske, kunne man i superkladden ikke også lave det sådan, så man kan bogføre i dato intervaller, lige som man kan i den daglige kassekladde, det er jeg sikker på at der er flere administratorer der ville blive lykkelige for

spurgt 22 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af DNbogholder (160 points)

1 Svar

God dag DNbogholder.

Tak for dit indlæg her på forum, det er så fint. :-)

Jeg vil allerede på nuværende tidspunkt sige at superkladden ikke er et modul vi prioritere i udviklingen. Det skal dog ikke betyde at dette forslag ikke skal have en chance, da jeg er sikker på der nok er en del brugere som stadig bruger superkladden frem for vores regulære kassekladde.

I forhold til dit forslag giver det rigtigt god mening allerede, og dette er jo en funktionalitet som vi også kender i vores regulære kassekladde, så hvorfor skulle det ikke også give mening i superkladden.

Derfor tænker jeg da at dette indlæg skal have lov til at lægge i en to ugers tid, så vi kan se hvor mange der ønsker denne mulighed. I så fald vil vi vide om vi skal prioritere dette indlæg frem for vores allerede overvejede indlæg som lægger her.

Hav en rigtigt god dag. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Okt, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Hej DNbogholder.

Så er jeg tilbage igen med nyt. I forhold til at foretage denne ændring i superkladden, må jeg allerede undskylde og sige at det ikke bliver i denne omgang. I forhold til vores superkladde, så er det ikke en vi generelt kommer til at lave meget om på da dette er en ældre kladde, og vi ser generelt på at lave ændringer i vores kassekladde under "Regnskab -> Kassekladder".

Da vi desværre ikke ser eller høre et stort antal brugere der ønsker at vi laver denne mulighed, så bliver den desværre ikke kørt videre denne gang.

Jeg ville gerne at vi lavede hvert et forslag, men vi må desværre bruge vores ressourcer der hvor vi ser det største behov.

Jeg håber at du vil fortsætte med at komme med forslag her på forum, så gør jeg selvfølgeligt mit bedste for at tage det videre til vores udvikling, og få bekræftet/afkræftet hver en idé.

Hav en rigtigt god uge.