forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Godkendelses funktion i "Indbox"

+1
Jeg kunne godt bruge en funktion således at kreditor fakturaer der ender i "inbox" først kan bogføres og sendes til betaling når de er blevet godkendt af en anden person.

Det kan i en simpel udgave bare være 2 afkrydsningsfelter med "godkendt / afvent"

I en avanceret udgave kunne det være at forskellige personer skal kunne godkende forskellige kreditorer og endnu smartere at de personer der er ansvarlige for den givne kreditor får en kopi eller advisering om at kigge i inboxen

Og en tredie feature kunne være at bilaget ikke kan bogføres før det er blevet godkendt.
spurgt 11 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af rackhosting (150 points)

1 Svar

Hej rackhosting, velkommen til forum!

Mange tak for dit indlæg.

I forhold til din idé er det faktisk ret så efterspurgt. Som det ser ud nu havde vi planlagt at tilføje en godkendelses funktion i smart-inboxen. Den stod til at være planlagt her til Q4, så jeg kunne forestille mig at det var forventet vi skulle færdigøre det inden for dette år. På nuværende tidspunkt kan jeg dog ikke se yderligere i sagen, men jeg krydser fingre.

Jeg tænker derfor at jeg meget gerne vil have dit input i forhold til hvordan du tænker funktionaliteten skulle foregå, hvis du havde tænkt over det.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Okt, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Hej Rackhosting.

Jeg skriver lige for at informere dig om at vi er i gang med at lave en godkendelses funktion i inboxen lige nu. Ligeså snart jeg ved mere, så giver jeg dig besked, men vid at den er igangværende. :-)

Hav en fantastisk uge!
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”