Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedr Leverandørkontokort

0
Hej

Vedrørende leverandørkontokort , kan i ikke lave det sådan at man kan udskrive den og sende den til leverandører ligesom man kan ved debitorkontokortet.

det ville være noget nemmere , for det ser lidt dum ud når man sender et leverandørkontokort og den ikke er ligner debitorkontokortet , fordi vi skal skrive den ud på Primo pdf og sende den.

Mvh

Bogholder Helge Lauridsen

DL Sikring
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Helge.

Mange tak for dit indlæg.

Det lyder som en spænende case. Jeg vil meget gerne høre grunden til at du har brug for denne mulighed. Som regel plejer det at være din leverandør som sender et kundekontokort til dig på baggrund af at du kan se hvad de har bogført på dig, for at vise hvad du har inde-/udestående hos dem.

Hvorfor ønsker du at sende et leverandørkontokort til din leverandør?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej.

Da jeg ikke har hørt yderligere fra dig sætter jeg dette indlæg til "Implementeres ikke. Jeg ville gerne høre yderligere om idéen, men indtil da tager jeg den ikke videre.

Hav en rigtigt god dag. :-)