Informizely customer feedback surveys

PERIODER ELLER PR. DATO PÅ KONTOUDTOG

+1

Jeg ved ikke om det kun er mig der ikke altid kan sende månedskontoudtog ud den sidste i måneden, af den simple grund at jeg ikke er færdig med at fakturerer før den 5. eller 10. i efterfølgende måned, og måske har jeg også travlt,  så jeg først få udsendt udtogene den 12. for måneden før.

Men så er der ingen der på selve udtoget kan se at det er PR. f.eks. 30/9 og ikke pr. 10/10 2018 som er datoen hvor det er sendt ud, og så får man en sværm af mails om at de HAR betalt men først efter 30/9.

Kan man ikke i lighed med andre bogføringssystemer få anført på udskriften. F.eks. nederst ved saldoen: Skyldig saldo pr. (og det skal så være til datoen man har søgt til).

Jeg er også tit ude for at andre bogholdere beder om et udtog med f.eks. alle poster fra f.eks. 1/1 - 30/9 2018, fordi de har årsafslutning 30/9, men de beder først om udtoget f.eks. den 5/11 2018 og så sender jeg det med dato 5/11, men det er rent faktisk trukket pr. 30/9. Det er der bare INGEN som kan se når de sidder med udtoget.

Hilsen Susanne Pedersen

i Forslag » Andet af (1.3k points)
Hej,

 

jeg melder mig i koret af tilhænger af forslaget.

Jeg savner ALTID at kunne sende et kontoudtog der er opgjort pr dato fx 30/9-2018. Og at man så kan vælge om det skal være posteringer eller åbne poster.

Det er MEGET bøvlet at skulle differenciere på HVER enkelt kunde og gætte den dato der skal sættes - ud fra den specifikke kundes betalingsbetingelse.

1 Svar

God dag Susanne.

Mange tak for indlægget.

Det lyder da også som et besvær at den ikke medtager datoen. Jeg kan godt forstå at det måske kan skabe forvirring for dine kunder når deres kontoudtog måske står med en anden dato end det interval der faktisk er trukket.

Du kan faktisk på nuværende tidspunkt godt skrive det manuelt når du søger kundekontokortet op. Der vil være en mulighed for både at angive en tekst og en overskrift. Jeg vil anbefale at du bruger disse felter indtil videre, hvis du ønsker at få det skrevet på lige nu.

Jeg har ikke hørt at dette ellers skulle være et behov, så derfor vil jeg lade indlægget være her i en 14 dages tid. Så kan jeg tage stilling til om behovet for dette er større, end de indlæg vi på nuværende tidspunkt har under overvejes. 

Du kan se denne liste her.

Hvis du har nogen spørgsmål så skal du bare svare her.

Hav en fantastisk dag! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Hej Susanne.

Så er jeg tilbage igen. Jeg lod indlægget lægge i ret så lang tid da jeg gerne ville se om der også var andre brugere som oplevede dette.

Jeg må dog sige at jeg undrer mig lidt over hvordan vores brugere løser denne problematik, så vidt de har den. Vi høre ikke normalt om denne problemstilling.

Jeg må undskylde og sige det ikke bliver i denne omgang i forhold til vores prioritering.

Du kan se vores overvejede indlæg her.

Jeg vil dog takke dig fordi du skrev her på forum, og så vil jeg ønske dig en rigtigt god dag.