Projekter

0
Vi bruger Intempus til tidsregistrering og overfører timer derfra til EC når der skal faktureres. Alle projekter oprettes i Intempus, og derfor ville det være rart hvis man kunne tilføje skabelon med priser på projekter, da de differencierer på vores kunder. Selvfølgelig skulle det ske inden man overfører timer fra Intempus. Nu sidder jeg og retter alle priser :-O
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Pia. 

 

Mange tak for indlægget, det lyder meget spænende.
Jeg er på nuværende tidspunkt lidt ubekendt med præcist hvordan Intempus og E-conomic faktisk arbejde sammen. Vi kan sagtens sætte særpriser op i vores projektskabeloner, men som regel plejer alt hvad der overføres via en API ind i e-conomic, at dominere ens opsætning.
 
Hvad er det der bliver overført fra Intempus ind i e-conomic, er det hele projektet som overføres sammen med de priser som står i Intempus. (Så vidt priserne ligger her). Eller hvordan fungere det?
 
Jeg håber mine spørgsmål giver mening.
 
Hav en fantastisk dag! :-)

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej og tak for svar.

Intempus er et tidsregistreringssystem som vores medarbejdere registrerer deres tid og evt. kørsel på. De benytter deres mobiltlf. til dette. Min chef der også benytter tlf. har også adgang til at oprette nye projekter via tlf.

Intempus og Economics har så en integration, så oprettede projekter figurerer i Economics også.

Når jeg så skal fakturere så får jeg overført alle timer og kørsel på det projekt det handler om.

Der hvor jeg har et problem er når kunder eksempelvis har forskellige priser på tid, der har jeg jo i Economics oprettet en skabelon, så den del af fakturering bliver nemmere. Eftersom projekter bliver oprettet i Intempus så kan man desværre ikke tilknytte denne skabelon, også selvom at projektet står med 0 værdi, så er ikon for skabelon væk fra oprettelse.

Er der nogen mulighed for at knytte den til vil det være fantastisk, jeg bruger meget tid på at sidde og rette forskellige priser.

 

Venlig hilsen Pia
Hej Pia,

Jeg hopper lige ind for Charles her.
Det lyder som alt bliver styret i intempus og hvis det er tilfældet, så skal løsningen også findes der.

Hvis du styrer det over fra intempus, så er det også der du skal have priserne til at passe. Hvis du fakturerede inde fra e-conomic og lagde timerne ind på projekterne der, så ville du som sagt godt kunne have forskellige priser via skabelonerne, men hvis du styrer det hele fra intempus, så er det også i deres integration priserne styres.

Prøv at hive fat i dem og hør hvad de kan tilbyde. De er også meget velkomne til at tage fat i os, hvis de har spørgsmål til, hvordan det skal klares :)