Forslag til projektkortet

+1
Når jeg ser på et projektkort, så kan jeg vælge "Med ikke-godkendte"... så kommer tidsregistreringer, som ikke er godkendte med i oversigten, men fakturaer, som ligger i kassekladder, der endnu ikke er bogførte, kommer ikke med...  Det betyder, at jeg kun får ”halvdelen af det ikke bogførte” med...

 

Det ville være smart, hvis knappen betød, at alle ikke godkendte/bogførte registreringer (fakturaer, tid, km) kom med i projektkortet, så man fik det fulde overblik, hvis alt hvad der fandtes i systemet (godkendt/bogført som ikke godkendt/bogført)...

 

mvh

Jørgen
i Forslag » Projektstyring af (710 points)

1 Svar

Hej Lauridsen.

Tak fordi du skriver her på forum.

Det lyder som en super god idé. Evt. kunne det være flere knapper som gjorde det muligt at at man kunne medtage de individuelle fakturaer, tid, km. mm. Bare så vi også undgår at ændre i nuværende knapper da det også kunne skabe forvirring for brugere, som måske anvender denne nuværende funktionalitet.

Jeg vil dog meget gerne se hvor stort behovet er for at medtage ikke bogførte fakturaer med på projektkortet. Derfor lader jeg dette indlæg lægge i en 14 dages tid for at se hvad folk synes om idéen, og om vi skal medtage denne i vores overvejelser frem for de allerede overvejede forslag hvor vi på nuværende tidspunkt ser en større opbakning.

Hvis du endeligt har nogen spørgsmål så lad mig endeligt høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Nu har jeg igen det problem, at en af vores projektledere gerne vil have et øjebliksbillede af et af vores projekter...

Det vil jeg løse ved at finde et projektkort og så trykke på "medtage ikke-godkendte" - og nu er jeg så nødt til at tjekke vores kassekladder først for at tjekke om, der ligger bilag, som vedrører dette projekt... Og det gør der...(!) Så skal jeg til at kontrollere og bogfører kassekladden (uanset om tidspunktet er belejligt eller ej) - inden jeg kan gå tilbage til projektkortet og sende det til projektlederen...

Det er simpelthen bare ikke smart....

 

mvh

Jørgen
Hej Jørgen.

 

Det kan jeg godt se er besværligt at arbejde med. Det er dog lidt besynderligt for mig at vi ikke ser flere brugere som stemmer på dette indslag. Jeg har ikke hørt via vores support at det er efterspurgt.

Jeg lod indlægget lægge yderligere for at se om der ikke var et behov. På samme tid prøvede jeg også at forhøre mig i supporten, men fik ikke nogen respons tilbage.

Jeg tænker jeg vil prøve at høre vores udvikling ad omkring hvorfor vi ikke kan gøre dette, så får vi ihvertfald bekræftet om der har været nogen idé bag ved at den ikke medtager fakturaer samt posteringer.

Du høre fra mig efter vores næste udviklermøde og så vil jeg ønske dig en god weekend.
Hejsa

 

Tak for din mail... Og tak for at du bringer det videre... Jeg havde en lille dialog med din kollega Jesper tidligere om det her "stemmesystem"... ;-)

Jeg har heller aldrig stemt på andres forslag... Jeg har simpelthen ikke tid til at læse andres forslag - og derfor forventer jeg heller ikke, at andre har tid til læse mine... Andre end jer selvfølgelig... ;-)

 

mvh
Jørgen
Hej Charles

Er du kommet længere i ovenstående..?

Nu stod jeg lige i samme situation igen, hvor jeg skal til at have bogført en kassekladde bare for at kunne trække et korrekt projektkort - og så kom jeg til at tænke på dig... ;-)

mvh

Jørgen
Hej Jørgen.

Jeg undskylder mange gange ventetiden. Der har på det seneste været meget travlt grundet at vi nærmer os ferien, så jeg er desværre blevet pillet af min pind oftere end jeg havde håbet på.

Jeg er tilbage nu og jeg har snakket med vores udvikling allerede, men manglede bare at videregive svaret fra deres side af.

I forhold til at skabe muligheden for at trække et projektkontokort med fakturaer som ikke er bogførte, så afviste vores udvikling idéen. Dette kommer på baggrunden af at systemet generelt ikke kan medtage ikke bogførte fakturaer nogen steder i programmet. Jeg kan godt se det giver mening at lave en samle faktura som man sammenlagt sender afsted senere, men det er ikke en idé de ønsker at implementere.

Jeg må undskylde at den ikke kom videre da jeg er sikker på det er en god idé, men i forhold til alle de andre gode idéer vi ellers får, så blev denne desværre ikke medtaget.

Jeg vil ønske dig en god jul og et fantastisk nytår.
Hej Charles

Tak for dit svar.

Er du sikker på, at de har forstået problemstillingen? Argumentet med, "at systemet generelt IKKE kan medtage ikke bogførte fakturaer nogen steder i programmet" holder da SLET IKKE....

SAMTLIGE rapporter, som jeg lige kan finde på i jeres system, giver mulighed for at sætte et flueben i "Medtag kladdeposter".... (selv Projektsaldoliste)

Det er kun på projektkort, denne valgmulighed ikke findes... ;-)

Vil du ikke lige spørge udvalget een gang til...? ;-)

Godt nytår til dig også....

mvh

Jørgen
God dag Jørgen.

 

Tak fordi du skriver ind.

 

Lige i forhold til at medtage kladdeposteringer så medtager den ikke fakturaer nogen steder i programmet, den vil kun medtage de posteringer som ligger i dine kassekladde under "Regnskab -> Kassekladde".  

Forstår jeg det korrekt at du i så fald ønsker en knap der kan medtage kladdeposteringer og ikke fakturaer eller hvorledes?

Der er nemlig en knap under projektkort søgningen for at medtage kladdeposteringer som kan findes lige her: https://www.screencast.com/t/3Tk2qT0HW

Lad mig høre fra dig og godt nytår!

Hej Charles

Det er helt korrekt, at hvis du tager alle mulige rapporter, så kan man medtage kladdeposteringer, men ikke på projektkort...

Hvis du går vælger fanebladet "Projekter".

Vælger "Igangværende projekter".

Så har alle projekter disse ikoner yderst til højre.

Vælg den der hedder "Projektkort".

 

Nu ser du status på det respektive projekt. Hvor der i toppen vises disse ikoner.

Hvis du vælger "Medtag ikke-godkendte", så medtages alle ikke-godkendte timer - men INTET fra kassekladderne kommer med... Og det er det, der er mit problem... ;-)

Så er jeg jo nødt til at tjekke kassekladderne for, om der ligger bilag til det pågældende projekt, og hvis der er, så skal jeg have godkendt og bogført hele kassekladden inden jeg kan trække et retvisende projektkort...

Har du yderligere spørgsmål, så skriver eller ringer du bare (25222003).

mvh Jørgen

Hej igen Jørgen.

 

Jeg tænkte nu mere selve den rapport som specifikt hedder Projektkort.

Den forekommer under "Rapporter -> Projekter -> Projektkort".

Ikke nok med at du kan søge alle dine projekter op herinde, men på samme tid kan du også få vist flere projekter på samme tid hvor den også medtager kladdeposteringer. 

Ønsker du rettere denne mulighed når du sidder inde under "Projekter -> Igangværende projekter -> Projektkort"?

Om ikke andet så er funktionen allerede tilstedeværende i systemet. Håber det giver mening ellers så lad mig høre fra dig.'

Se evt. gerne dette link igen: https://www.screencast.com/t/3Tk2qT0HW

Hej Charles

Du har ret... Denne rapport giver mig det jeg ønsker...

Nu undre det mig så bare, at man ikke kan finde nøjagtig de samme oplysninger, når man tager "Projekter -> Igangværende projekter -> Projektkort"... Det er fuldstændig samme udseende på rapporten, og den trækker sikkert på de samme databaser - men tager ikke kladdeposteringer med... ;-)

mvh

Jørgen
Hej igen Jørgen.

Den tager det klart fra de samme databaser, men man kan sige at den som du har under selve dine projekter er til det hurtigere overblik. Spørgsmålet er hvor mange ting vi i så fald ellers skulle inkludere hvis man nu medtager ikke godkendte under "Projekter -> Igangværende projekter -> Projektkort".

Det er selvfølgeligt en forskel i hvad der er godkendt. Det ville som regel være ens tidsregistreringer som man ikke på nuværende tidspunkt har bogført.

Det er dog ikke helt det samme som kladdeposteringer i kassekladden. Jeg kan sagtens godt se meningen, men hvad ville det betyde for alle vores andre brugere som anvender denne knap (Medtag ikke godkendte), og ikke ønsker at den medtager kladdeposteringer. Det er ikke et behov vi ellers har hørt om, så hvis ikke at vi ser et større ønske omkring at denne knap skal kunne medtage kladdeposteringer, så må vi holde fast i at den ikke bliver ændret på nuværende tidspunkt. Dette er også med udgangspunkt i at muligheden for at trække et projektkort hvor du kan medtage kladdeposteringer eksistere via rapporter.

Hav en rigtigt god dag. :-)